Οι Κυνηγοί Ονείρων και ο «Πυρρίχιος» τους σε ένα ξεσηκωτικό live

(PHOTOS) Η επίσημη παρουσίαση του «Πυρρίχιου» των Κυνηγών Ονείρων σε ένα ηλεκτρικό live με πολλές εκπλήξεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Μια ξεχωριστή βραδιά με έντονες συγκινήσεις απόλαυσαν οι τυχεροί που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Κυνηγών Ονείρων στις 24 Μαρτίου στην μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Εκεί το «Πυρρίχιος» το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Κυνηγών Ονείρων που ήδη έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια και θερμή υποδοχή, έκανε την επίσημη κυκλοφορία του με ένα πληθωρικό ηλεκτρικό live αλλά και με πολλές εκπλήξεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το επίσημο videoclip του κομματιού «Ένα τραγούδι από τον τόπο μου» πλημμυρίζοντας τον χώρο με την μυρωδιά της παράδοσης μπλεγμένης με τους heavy/ατμοσφαιρικούς rock ήχους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής σύνθεσης του συγκροτήματος.

Ακολούθησε ένα ξεσηκωτικό live όπου παρουσιάστηκαν όλα τα τραγούδια τα οποία εμπεριέχονται στο album με ιδιαίτερη αναφορά στο τι πραγματεύεται το καθένα, από τους τραγουδιστές του συγκροτήματος Θοδωρή Γεωργόπουλο και Βίκυ Λαζάρου. Ο Τάκης Κούκος και ο Λάμπρος Τασούλας ηλέκτρισαν το χώρο με τις κιθάρες τους, ενώ ο Γαβρήλος Τσακιρίδης με τα πλήκτρα έκανε την ατμόσφαιρα μελωδική. Και φυσικά το rhythm section του συγκροτήματος ο Νίκος Γατομάτης στο μπάσο και ο Δημήτρης Ζαρίδας στα τύμπανα απογείωσαν τη βραδιά.

Οι Κυνηγοί Ονείρων ευχαρίστησαν επί σκηνής όλους τους συμμετέχοντες στο album, όσους συντέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα καθώς και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση αυτή.

Φίλοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, άνθρωποι του τραγουδιού αλλά και συνεργάτες αυτής της δουλειάς απόλαυσαν ιδιαίτερες στιγμές και αγκάλιασαν θερμά αυτή τη δουλειά κάνοντας τη βραδιά μαγική.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!