Οι Final Act παρουσίασαν το δίσκο «Ειμαρμένη» στο Club του Σταυρού

Ο δυναμισμός των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας χαρακτήρισε μια απρόβλεπτη νύχτα.
Οι Final Act παρουσίασαν το δίσκο «Ειμαρμένη» στο Club του Σταυρού Photo: Κωνσταντίνος Γαλάνης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/12/2018
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Final Act άρχισαν το ταξίδι του νέου ψηφιακού τους δίσκου με τίτλο «Ειμαρμένη» από το club του Σταυρού του Νότου την προηγούμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου, όπου και παρουσίασαν τα νέα τους τραγούδια.

Το ψηφιακό album «Ειμαρμένη» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Το νέο τους υλικό πλαισιώθηκε από παλιότερα τραγούδια τους και διασκευές αγαπημένων τους κομματιών από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Οι Final Act απέδειξαν με την επιβλητική σκηνική τους παρουσία γιατί είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και ανερχόμενα σχήματα της ελληνόφωνης rock σκηνής.

Καλοκουρδισμένη και δεμένη μπάντα με ξεχωριστό στίγμα και ήχο παράσυραν με τον ρυθμό τους το κοινό του Σταυρού δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα αντάξια της φήμης τους.

Ο ευφάνταστος φωτισμός και ο άριστος ήχος του Σάκη Πυριόχου συνέβαλαν σημαντικά στο να αποδώσει το σχήμα το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Η εντυπωσιακή Γεωργία Νταγάκη και οι «Εκείνος κι Εκείνος» με τη γνωστή σταθερή τους αξία συνόδευσαν το σχήμα επί σκηνής και τίμησαν με το ταλέντο και την παρουσία τους την μπάντα.

Οι Final Act εξελίσσονται διαρκώς μέσα από τις ζωντανές τους εμφανίσεις και τις ηχογραφήσεις νέων τραγουδιών και αποδεικνύουν ότι το ταλέντο όταν συνδυάζεται με σκληρή δουλειά και επιμονή αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στο Σταυρό παρευρέθηκε ο σημαντικός άνθρωπος του ραδιοφώνου Πάνος Χρυσοστόμου που συνέβαλε τα μέγιστα στη εξέλιξη του σχήματος μιας και τα πρώτα τους τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά στην εκπομπή ERT SESSIONS by Ροκ Συναναστροφές που αποτελεί δημιουργία του. Το Ogdoo Music Group εκπροσώπησε ο διευθυντής του Παναγιώτης Κακαράς και παρών επίσης ήταν και ο γνωστός παραγωγός της ERT OPEN Άγγελος Αληγιάννης.

Στο κοινό ξεχωρίσαμε μέλη άλλων συγκροτημάτων, φίλων των Final Act, μεταξύ των οποίων οι «Κυνηγοί Ονείρων» αλλά και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης.

Την παρουσίαση παρακολούθησε και η στιχουργός και αναπόσπαστο μέλος του σχήματος Θάλεια Αντουλινάκη.

Tους Final Act αποτελούν οι:
Κιθάρες: Γιώργος Παππάς
Μπάσο: Γιώργος Αλμπάνης
Φωνή: Πάνος Περιβολάρης
Στίχοι: Θάλεια Αντουλινάκη

Συμμετέχει στα τύμπανα και τα φωνητικά ο Δημήτρης Αιγινήτης

*Photos: Κωνσταντίνος Γαλάνης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!