«Ο Θησαυρός» έκανε την επίσημη πρεμιέρα του

(VIDEO & PHOTOS) Όλοι οι συντελεστές αλλά και εκλεκτοί φίλοι τους στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θησαυρός»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Γιορτινό κλίμα με αγαπημένους ηθοποιούς και ανθρώπους της τέχνης στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θησαυρός» σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη και σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου.

Αστραφτερές οι συμπρωταγωνίστριες της ταινίας Κατερίνα Στικούδη, Μάγδα Πένσου, Δωροθέα Μερκούρη, Φαίη Ξυλά και μοναδική, όπως και στην οθόνη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η τελευταία βγαίνει «παλικάρι» σε ένα ρόλο που χαρακτήρισε με την ερμηνεία της η Γεωργία Βασιλειάδου, καθώς «Ο Θησαυρός» δίχως να αποτελεί remake με την αυστηρή έννοια της λέξης, έχει τις ρίζες του στην αγαπημένη ταινία του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου «Ο Θησαυρός του μακαρίτη».

Ο Παύλος Χαϊκάλης γίνεται ένας σύγχρονος Νεόκοπος, τον ρόλο που είχε ο Βασίλης Αυλωνίτης, ενώ τον χαρακτήρα του Νίκου Ρίζου, κάνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Απολαυστικός και ο Γιώργος Γιαννόπουλος αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης (σε ρόλο πατέρα και γιου), καθώς και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Τζουμάκης.

Ο Σπύρος Φωκάς έχει ένα δικό του χαρακτηριστικό πέρασμα αλλά η «παρουσία - φωτογραφία» του δεσπόζει στην ταινία.

«Ο Θησαυρός» στολίζεται από τη μουσική και τα τραγούδια του Χρήστου Παπαδόπουλου και την ακριβή παρουσία του Πασχάλη Τερζή. Το soundtrack της ταινίας κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Φωτογραφίες: Αγγελική Παπαϊωάννου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!