Ο Ψαραντώνης & οι φίλοι του

(VIDEO & PHOTOS) Η μεγάλη γιορτή του Ψαραντώνη πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου με τη συμμετοχή εκλεκτών προσκεκλημένων.
Ο Ψαραντώνης & οι φίλοι του Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου ήταν αφιερωμένο στον Ψαραντώνη, που πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Μαζί του ήταν οι Γιώργος Ξυλούρης, Λάμπης Ξυλούρης & Νίκη Ξυλούρη, αλλά και μια ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου - που έκανε και τις ενορχηστρώσεις - στην οποία μπόρεσα να διακρίνω τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο μπουζούκι, τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, τον Γιάννη Πλαγιαννάκο στο μπάσο & το Γιώργο Χατζόπουλο στην κιθάρα.

Οι φίλοι καλλιτέχνες που επρόκειτο να πλαισιώσουν τον Ψαραντώνη στη γιορτή αυτή, μάλλον λόγω της αλλαγής ημερομηνίας & χώρου δεν κατάφεραν όλοι να παραστούν, όμως οι Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, & Vinicio Capossela ήταν εκεί για να τιμήσουν τον λυράρη & δημιουργό, τραγουδώντας ριζίτικα, παραδοσιακά και άλλα τραγούδια.

Ο χώρος γέμισε από κόσμο, που σε πολλά σημεία ανταποκρίθηκε θερμότατα, καταχειροκροτώντας τον Ψαραντώνη, αλλά και τους καλεσμένους του.

Ο Ψαραντώνης έδωσε μια συναυλία που μάλλον «θ’ ανέβασε στον ουρανό» τους θαυμαστές της δουλειάς του, όπως ήταν και ο τίτλος της βραδιάς.

Μια μικρή γεύση στο βίντεο & τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!