Ο Πασχάλης Τερζής στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικολόπουλου

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Συγκινημένοι τραγούδησαν επί σκηνής οι Πασχάλης Τερζής και Χρήστος Νικολόπουλος, στην παρουσίαση της βιογραφίας του Νικολόπουλου στη Σαλονίκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου» στη Σαλονίκη


Περίσσεψε η συγκίνηση χθες το βράδυ στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπαλαχούτη «Χρήστος Νικολόπουλος, η Ζωή μου... τα Τραγούδια μου», που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Αλκυών».

Για τον Χρήστο Νικολόπουλο και το βιβλίο μίλησαν η Βούλα Πατουλίδου, ο Γιώργος Ζήκας, ο Φίλιππος Γράψας, ο Κώστας Μπλιάτκας, ο Στάθης Παχίδης, ο Κώστας Μπαλαχούτης και ο υπογράφων, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Στύλου. Συγκινημένος ο λαϊκός συνθέτης ευχαρίστησε το κοινό και τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή που παρακολουθούσε την εκδήλωση, επίσης συγκινημένος. Εκτός από τον Τερζή, τον Χρήστο Νικολόπουλο τίμησαν με την παρουσία τους ο στιχουργός και συνεργάτης του επί σειρά ετών Λευτέρης Χαψιάδης και η σύζυγος του Σταύρου Κουγιουμτζή, Αιμιλία.

Ακολούθησε μικρό μουσικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την ορχήστρα του συνθέτη Κώστα Βελλιάδη ο οποίος έπαιξε μπουζούκι. Μαζί του οι Χρήστος Γκάιλας (μπάσο), Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα) και Γιάννης Περδίκης (πιάνο). Τραγούδησαν η Μαίρη Δούτση, ο Σίμος Μαρίνος και σε ένα τραγούδι ο Στάθης Παχίδης.

Η έκπληξη έγινε όταν ο Πασχάλης Τερζής ανέβηκε επί σκηνής και ξεσήκωσε το κοινό με τις ερμηνείες του στο «Αγριολούλουδο» και το «Υπάρχω» σε στίχους Πυθαγόρα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τεχνική επεξεργασία και η ανάρτηση του video με ολόκληρη την εκδήλωση, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το απόσπασμα με την εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή...
fsd.jpg
- Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Η φωτογραφία προέρχεται από τη σελίδα της Μαρίας Στύλου στο facebook.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!