Ο Γιάννης Λεμπέσης στο Δεύτερο Πρόγραμμα

(PHOTO & VIDEO) Από τη Δευτέρα 21 μέχρι και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου το Β΄ Πρόγραμμα πραγματοποιεί μεγάλο αφιέρωμα στο λαϊκό τραγουδοποιό Γιάννη Λεμπέση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στα πλαίσια του αφιερώματος αυτού, το βράδυ της Πέμπτης (24/1), στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Γιάννης Λεμπέσης με την ορχήστρα του έπαιξαν ζωντανά κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια της διαδρομής του από το 1986 και τον δίσκο «Σας μιλάω σοβαρά» , μέχρι την τελευταία του δουλειά «Τα ίδια και χειρότερα» που κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικές ημέρες από το ΟΓΔΟΟ. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Τσάμπρας, ενώ εκτός από τον ίδιο τον Λεμπέση τραγούδησαν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Μαρία Κατινάρη, η Μαριάνθη Λιουδάκη και ο Φάνης Σαπατίνας. Τους ερμηνευτές πλαισίωνε μια ομάδα εξαίρετων μουσικών.

Ο δίσκος «Τα ίδια και χειρότερα» με δεκαεπτά καινούργια αλλά και παλαιότερα τραγούδια – σε νέες εκτελέσεις- στα οποία εκτός από τον ίδιο τον Λεμπέση συμμετέχουν τραγουδώντας ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μαριάνθη Λιουδάκη, ο Φάνης Σαπατίνας και η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού Σοφία Κολλητήρη, είναι διαθέσιμος και στο e-shop του Ogdoo.gr.

Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!