Νικολόπουλος - Παπάζογλου: Πρόβα στο «Ρυθμός Stage»

Λίγο πριν την έναρξη των παραστάσεών τους βρεθήκαμε στις πρόβες τκαι καταγράψαμε στιγμές της συνεργασίας τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είναι «μαγεία» να παρακολουθείς τον Νικολόπουλο επί σκηνής να επιμελείται κάθε λεπτομέρεια του προγράμματος. Να ανεβαίνει πρώτος και να κατεβαίνει τελευταίος. Οι παρεμβάσεις του καίριες και ουσιαστικές και όχι για το θεαθήναι. Παίζει, τραγουδάει, τα «χώνει», δεν κοροϊδεύει. Θα τον χαρακτήριζα μια πηγαία ήρεμη δύναμη που κατευθύνει μαεστρικά τους συνεργάτες του.

Η Σοφία Παπάζογλου είναι γεννημένη τραγουδίστρια, έχει φωνή και ψυχή, τα «λέει». Διαθέτει πλατιά τραγουδιστική κουλτούρα και διαθέτει μεγάλο ρεπερτόριο. Το «πονάει» το τραγούδι η Σοφία, το νοιώθει στο πετσί και το αίμα της.

Με εξέπληξε ευχάριστα ο νέος ερμηνευτής Γιώργος Αιγιώτης. Πολύ πιο σίγουρος και «λυμένος» σε σχέση με παλαιότερες εμφανίσεις του στο πλευρό του συνθέτη. Σωστός στις ερμηνείες του, δίχως να φοβάται να «νταλκαδιάσει» εκεί που πρέπει…

Ο ηθοποιός Όθων Μεταξάς, ατμοσφαιρικός, με έκδηλη θεατρικότητα στις τοποθετήσεις του και απρόσμενες επιλογές… για τις οποίες σύντομα θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενο σημείωμά μας που θα συνοδεύεται και από κατατοπιστικές φωτογραφίες.

Τίτλος του προγράμματος «Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια…», δανεισμένος από ένα αντιπροσωπευτικό τραγούδι του Νικολόπουλου σε στίχους της Μάρως Μπιζάνη, που έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστική μετάδοση.

Ιδανική «κόντρα» με αυτόν του δίσκου «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» σε μουσική του Νικολόπουλου και  στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη με ερμηνεύτρια την Παπάζογλου, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!