Μοναδικός και ανεπανάληπτος ο Μίλτος Πασχαλίδης

(VIDEO & PHOTOS) Στη φετινή συναυλία στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2018» ο Μίλτος Πασχαλίδης έδωσε μια ακόμη εκπληκτική παράσταση και ξεσήκωσε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από τον χειμώνα που μας πέρασε με τις sold out παραστάσεις στον «Σταυρό του Νότου» και τις επίσης sold out παραστάσεις του Θάνου Μικρούτσικου που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιούνη, ο Μίλτος Πασχαλίδης γέμισε και πάλι ασφυκτικά το Θέατρο Βράχων, την Παρασκευή το βράδυ.

Με αφετηρία το Θέατρο Βράχων ξεκίνησε τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία και, πραγματικά, ήταν μια αξέχαστη βραδιά! Με το γνωστό του χιούμορ, την αυθεντικότητα και την απλότητά του, την δύναμη στην ερμηνεία και την έκφραση, με πολύ συναίσθημα, χαμογελαστός και ακούραστος και με τη συνεχή επικοινωνία του με τον κόσμο, απλά, έδωσε ρέστα!

Τραγούδια από τις καινούριες του δουλειές, «Περσείδες» και «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» που ο κόσμος έχει ήδη λατρέψει, αλλά και παλιότερα αγαπημένα και… πλέον κλασικά, ροκ, μπαλάντες, παραδοσιακά, και αστείρευτη ενέργεια ήταν τα υλικά αυτής της παράστασης.

«Το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα», «Πεθαμένες Καλησπέρες», «Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές», «Οι έρωτες του δρόμου», «Οι Περσείδες», «Ελιοματούσα», «Η δική μας γλώσσα» και το «Φωτιά μου» με «Τα όνειρα του Μάρτη» και ακαπέλα το «enderlezi» είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που ακούσαμε και τραγουδήσαμε μαζί του!

Και μια έκπληξη όμως που έκανε το κοινό να ενθουσιαστεί, ήταν η παρουσία του Κώστα Παρίση από τα Υπόγεια Ρεύματα, αλλά και του Πάνου Βλάχου, που τραγούδησαν μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη το «Μ' αρέσει να μη λέω πολλά»!

Και βέβαια με το κοινό να μην τον αφήνει να κατέβει από την σκηνή, τον ίδιο να χαίρεται πραγματικά με την αγάπη του κόσμου και με το γνωστό του χιούμορ, ο Μίλτος Πασχαλίδης παράτεινε για τουλάχιστον είκοσι λεπτά την παράσταση, με ανταμοιβή, τη συνοδεία στο τραγούδι και τα χειροκροτήματα που δεν τελείωναν!

«Με πεθάνατε παλιόπαιδα», είπε χαριτολογώντας, αλλά το απολάμβανε με την ψυχή του!

Εμείς του ευχόμαστε και είναι σίγουρο, ότι η φετινή του περιοδεία, θα είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων!

Συντελεστές:

Θύμιος Παπαδόπουλος - πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο

Πασχάλης Κολέντσης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης - φωτισμοί

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!