Μητροπάνος, Κότσιρας, Μπάσης – Πρόβα

Βρεθήκαμε στις πρόβες των τριών καλλιτεχνών, παρακολουθήσαμε τη συνύπαρξή τους επί σκηνή και συζητήσαμε μαζί τους λίγες…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

μόνο στιγμές πριν την πρεμιέρα τους στο Κέντρο Αθηνών. Και οι τρεις εκφράζουν την ανησυχία αλλά και την αγανάκτησή τους για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο. Τα συναισθήματά αυτά μεταφέρονται και επί σκηνής με ένα τραγούδι που αποκλειστικά οι αναγνώστες του www.ogdoo.gr έχουν το προνόμιο να απολαύσουν.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδούν το επίκαιρο «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα» σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους του Κώστα Τριπολίτη:

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα
κι εγώ δεν έχω για νοίκι
φορούσε μαύρο νυφικό η περσινή μας η κοπέλα
κι ο λόγος αυτός της ανήκει.

Το τραγούδι ερμήνευσαν σε πρώτη εκτέλεση ο συνθέτης μαζί με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Κυκλοφόρησε το 1986 και έδωσε και τον τίτλο στον ομώνυμο μεγάλο δίσκο Αντώνη Βαρδή.

Ο Μητροπάνος για μια ακόμη φορά είναι συγκλονιστικός αλλά και ο Κότσιρας με τον Μπάση στέκονται στο πλευρό του με αξιώσεις. Το «συγκάτοικοι» μάλιστα, κάποια στιγμή βαπτίζεται «συνάδελφοι».

Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα ανεβάσουμε στο www.ogdoo.gr φωτογραφίες από το backstage αλλά και κοινή συνέντευξη των τριών πρωταγωνιστών λίγο πριν την έναρξη του προγράμματός τους που λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών.

 


Φωτογραφία: Ανδρέας Τσάπαλος

 


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!