Μίλτος Πασχαλίδης & Χρήστος Θηβαίος στο Βεάκειο! (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Μιρέλα Πάχου έπαιξαν και τραγούδησαν σε ένα κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο, σε μια συναυλία αλληλεγγύης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
που στόχο είχε να ενισχύσει τους σκοπούς της ΑΚΤ-ΕΙΝ, μιας κοινωνικής - συνεταιριστικής επιχείρησης που με τις δράσεις της βοηθά άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό, να επανενταχθούν.

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου 2014, με σύμμαχο τον καιρό και την όμορφη ατμόσφαιρα του θεάτρου, Μίλτος, Χρήστος και τέσσερις ακόμα εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και τα πλήκτρα, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με τραγούδια – σταθμούς της προσωπικής τους δισκογραφίας, στιγμές από την παράδοση, τραγούδια που τους συγκίνησαν, αλλά και κάποιες επιλογές από το ιταλικό και γενικότερα το διεθνές τραγούδι, σε μια προσπάθεια να «θυμηθούν» τα φοιτητικά τους χρόνια.

Παρούσα πάντα και η Μιρέλα Πάχου, η μόνη αλλά σταθερή γυναικεία παρουσία της παρέας, που έπαιξε ακορντεόν & πιάνο, μετέδωσε τη νεανική της φρεσκάδα και τραγούδησε, ανάμεσα στα άλλα, κομμάτια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, όπως το παιχνιδιάρικο, ομώνυμο με το δίσκο, «Μιρέλα», που πλέον κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, από το Ogdoo Music Group.

Η επί σκηνής συνεύρεσή τους αποδείχτηκε για άλλη μια φορά μαγική κι επιτυχημένη. Η μεταξύ τους χημεία κι ο αλληλοσεβασμός, η όρεξη και το μεράκι έκδηλα καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Άλλωστε, είναι πολλά τα χρόνια της φιλίας των δύο τραγουδοποιών, γεγονός που «βγαίνει» και «περνάει» στο κοινό, όπως απέδειξε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος της συναυλίας, το οποίο ώθησε την παρέα να παίξει μερικά ακόμα τραγούδια, χαρίζοντας ένα υπέροχο φινάλε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!