Μικρούτσικος, Κότσιρας & Αντωνοπούλου στο Μαρούσι (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(PHOTOS) Η αγαπημένη τριάδα ολοκλήρωσε τις κοινές εμφανίσεις της επί αθηναϊκού εδάφους, με μια μεγάλη συναυλία στο Αμαλίειο Θέατρο Αμαρουσίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια συναυλία που είχε όλα όσα μας γοήτευσαν στις προηγούμενες, δηλαδή σπουδαία τραγούδια, υπέροχες ερμηνείες, κέφι & χιούμορ, αλλά και κάτι παραπάνω. Μια δόση συγκίνησης, καθώς ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου κατάγονται από το Μαρούσι και για το λόγο αυτό ήταν όλοι εκεί! Πλήθος κόσμου, αλλά και οι δικοί τους άνθρωποι που με την παρουσία τους προσέφεραν το «κάτι παραπάνω» στη διάθεση των καλλιτεχνών και κατά συνέπεια στη βραδιά της 30ης Αυγούστου 2014.

Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας & Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρεθούν ξανά όλοι μαζί στην Ελευσίνα, στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 κι από εκεί, καθένας «τραβάει το δρόμο του», που όμως δε θα πάψει ποτέ να διασταυρώνεται με των άλλων. Ο Γιάννης Κότσιρας σύντομα κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με συνθέσεις του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, ενώ η Ρίτα Αντωνοπούλου, μετά από 8 χρόνια στο πλευρό του Θάνου Μικρούτσικου, είναι κι εκείνη πλέον έτοιμη να κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά με συνθέσεις του Γιώργου Ανδρέου, αλλά και τις «ευλογίες» του Θάνου.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για τα χειμερινά σχέδια εμφανίσεων των καλλιτεχνών, παραθέτουμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συναυλία στο Αμαλίειο Θέατρο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!