Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Μαρίνος & Koza Mostra στη συνέντευξη τύπου

(PHOTOS) Εν όψει της πρεμιέρας τους στο Βοτανικός Plus, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Με φωνάζουνε με το μικρό μου» - όπως και ο τίτλος του δίσκου που κυκλοφόρησε πρόσφατα - ονομάζεται η νέα σειρά εμφανίσεων της Μελίνας Ασλανίδου, που ξεκινά το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Βοτανικός Plus. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Koza Mostra και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Με αφορμή την πρεμιέρα τους, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, δόθηκε συνέντευξη τύπου στο Βοτανικός Plus, παρουσία όλων των συντελεστών και δημοσιογράφων.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ευδιάθετη και γεμάτη ενθουσιασμό, μίλησε για τις εμφανίσεις της που θα περιλαμβάνουν στο κυρίως μέρος καινούρια τραγούδια της, πολλά αγαπημένα από τη δισκογραφία της, αλλά και κάποιες εκπλήξεις, τραγούδια που ως τώρα δεν έχουν ακουστεί ζωντανά.

Ο μαέστρος της παράστασης, Ντίνος Γεωργούντζος, αποκάλυψε ότι το «προξενιό» για τη συνεργασία της Μελίνας Ασλανίδου με τους Koza Mostra έγινε όταν συναντήθηκαν σε ένα διεθνές φεστιβάλ στη Γερμανία. Όταν η Μελίνα Ασλανίδου γνώρισε τον front man Ηλία Κόζα, οι δυο τους αισθάνθηκαν ότι υπάρχουν πολλά που τους συνδέουν, όπως το πάθος για τη μουσική, η αγάπη για την παράδοση, οι κοινές καταβολές. Όπως είπαν και οι ίδιοι, αισθάνθηκαν αμέσως σα να γνωρίζουν χρόνια ο ένας τον άλλο, ενώ αποκάλυψαν ότι πάνω στη σκηνή θα συμπράξουν σε πειραγμένα ρεμπέτικα και διασκευές - έκπληξη, κοιτώντας την παράδοση με τα μάτια προς το μέλλον!

Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Μελίνα Ασλανίδου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην παράσταση «Show me the world» στο Θέατρο Βεργίνα της Θεσσαλονίκης, το Δεκέμβριο. Η επιτυχία της παράστασης τους γέννησε την επιθυμία να συνεργαστούν και πάλι, αλλά αυτό που τους «έδεσε» ήταν η χημεία μεταξύ τους.

Έτσι θα ξανασυναντηθούν στη σκηνή του Βοτανικός Plus, όπου στο πρώτο μέρος, Μελίνα Ασλανίδου & Μιχάλης Μαρίνος θα ερμηνεύσουν τραγούδια «δεμένα» με μία ιστορία για τον έρωτα -το μεγαλύτερο ανθρώπινο συναίσθημα -, σε κείμενα του Μιχάλη Μαρίνου.

Info:


Κάθε Σάββατο από 4 Φεβρουαρίου και για 6 Σάββατα
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Ώρα έναρξης: 23:00

Βοτανικός Plus
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Βοτανικός
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!