Με Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία στη Σπάρτη!

(VIDEO & PHOTOS) Μια από τις ωραιότερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού έδωσαν η Ελένη Βιτάλη & η Γλυκερία το βράδυ της 19ης Αυγούστου, στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο Σπάρτης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/08/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στο υπέροχο, πετρόχτιστο θέατρο μέσα στη φύση, οι δυο τους σε μεγάλα κέφια και με αστείρευτη ενέργεια παρουσίασαν το τρίωρο μουσικό πρόγραμμα, που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης και είναι γεμάτο από τις προσωπικές τους επιτυχίες, αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών μας, που αγαπούν.

Μαζί με την Ελένη Βιτάλη & τη Γλυκερία εμφανίστηκαν οι ανερχόμενοι ερμηνευτές Μυρτώ Ναούμ & Βασίλης Προδρόμου και η εξαιρετική τους ορχήστρα, που απαρτίζουν οι: Γιώργος Ρόκας στο μπουζούκι, Δημήτρης Λάππας στο μπουζούκι και τις κιθάρες, Ζήσης Σκλαβουνάκης στο βιολί, Dasho Kurti στο ακορντεόν, Δημήτρης Καπηλίδης στο πιάνο, Άγγελος Κουσάκης στα κρουστά, Πέτρος Πελέλης στα τύμπανα και Πόλυς Πελέλης στο μπάσο.

Με το θέατρο ασφυκτικά γεμάτο, καθώς υπολογίζεται πως παραβρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 κόσμου, οι προσδοκίες δικαιώθηκαν πλήρως και κοινό δε σταμάτησε να τραγουδά και να χειροκροτά τους καλλιτέχνες καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ δεν έλειψαν ακόμα και οι χοροί επί σκηνής στο παραδοσιακό μέρος του προγράμματος, με τη Γλυκερία να χορεύει παρέα με τη Μυρτώ Ναούμ! Το φινάλε έγινε με μια υπέροχη μίξη των Τζιβαέρι (παραδοσιακό) & Ελλάδα (Λένγκω) του Γιάννη Μαρκόπουλου από τις δύο κυρίες, που συγκίνησαν και καταχειροκροτήθηκαν.
11894468 10206015579723440 6199731225364681793 o

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!