Μαρινέλλα, Βιτάλη & Γλυκερία: Στη συνέντευξη τύπου μιας Γυναικείας Υπόθεσης

(PHOTOS) «Είμαι 62 ετών και ακόμα μαθαίνω από τις δύο κυρίες που με πλαισιώνουν», είπε κάποια στιγμή η Ελένη Βιτάλη στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για τη «Γυναικεία Υπόθεση», το φετινό πρόγραμμα που θα παρουσιάζουν στο «Γκάζι Live» μαζί με τη Μαρινέλλα και τη Γλυκερία.
Μαρινέλλα, Βιτάλη & Γλυκερία: Στη συνέντευξη τύπου μιας Γυναικείας Υπόθεσης Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα & Δήμητρα Κεχαγιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η «πληρωμένη απάντηση» ήρθε σχεδόν αμέσως από τη Μαρινέλλα για να προκαλέσει το γέλιο σε όλους τους παρευρισκομένους: «σε ρώτησε κανείς για την ηλικία σου; Τι την αναφέρεις από μόνη σου»; Και δεν ήταν μόνο το γέλιο που κυριάρχησε, αλλά και η συγκίνηση στη χθεσινοβραδυνή (12/12) συνέντευξη τύπου. Και ήταν προφανές: το οικογενειακό κλίμα, τα χρόνια γνωριμίας και εκτίμησης, αλλά και οι κοινές καταβολές έχουν φτιάξει ένα ποιοτικό μείγμα που -αν μη τι άλλο- εγγυάται ατόφιες τραγουδιστικές στιγμές.

Η συνέντευξη δεν κράτησε πολύ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Όλοι γνωστοί ή γνώριμοι, παλαιότεροι και νεότεροι, δεν είχαμε και πολλά να ρωτήσουμε. Ήταν εξάλλου τέτοιο το δέος μπροστά στις τρεις ιέρειες του τραγουδιού μας που έκανε κάθε ερώτηση να μοιάζει περιττή.

Με το ξεκίνημα, η συγκίνηση της εισαγωγής του Ηλία Μαροσούλη φόρτισε την ατμόσφαιρα με μια έντονη αύρα και όταν η σκυτάλη (το μικρόφωνο) ήρθε στα χέρια των τριών κυριών, όλα ήταν απλά και ξεκάθαρα.

Το σχήμα «ταξίδεψε» τη χώρα όλο το καλοκαίρι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τόσο καλά πήγε που «άνοιξε» για εκείνες το «Γκάζι Live», ένα μαγαζί που προοριζόταν για την επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στη νύχτα, η οποία δεν ευτύχησε να συμβεί για λόγους που δεν αφορούν στο παρόν κείμενο.

Έτσι, οι τρεις κυρίες θα το εγκαινιάσουν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και θα βρίσκονται εκεί κάθε Σάββατο (22:30) και κάθε Κυριακή (18:00).

Θα παρουσιάσουν, προφανώς, σημαντικές στιγμές του ρεπερτορίου τους, που -διόλου συμπτωματικά- περιλαμβάνει μερικά από τα «διαμαντάκια» της ελληνικής μουσικής παραγωγής.

«Γυναικεία υπόθεση» ο τίτλος του προγράμματος, τίτλος σχεδόν μονόδρομος όταν μιλάμε για τρεις ερμηνεύτριες αυτού του βεληνεκούς.

Προσωπικά, ανυπομονώ να τις ακούσω ζωντανά, μιας και το καλοκαίρι δεν τα κατάφερα σε κάποια από τις συναυλίες τους. Όπως, όμως, είπε και η Μαρινέλλα (στη γλώσσα μας) το χειμωνιάτικο μαγαζί είναι πιο «cozy».

Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα & Δήμητρα Κεχαγιά

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!