Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας – Πρόβες (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του σχήματος, Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας – Πρόβες (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ) Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/10/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2014, προσκληθήκαμε στον ανανεωμένο χώρο της Ιεράς Οδού (& Σπύρου Πάτση), το Levare Music Theater – που έχει διακοσμηθεί με τα όμορφα γκράφιτι – προσωπογραφίες του «Σκιτσοφρενή» από την Καλαμάτα – για να παρακολουθήσουμε μια πρόβα των καλλιτεχνών, να μιλήσουμε μαζί τους για το τι μας ετοιμάζουν (διαβάστε την κοινή συνέντευξη Λιδάκη – Κότσιρα εδώ) και να πάρουμε μια πρώτη γεύση απ’ αυτό.

Οι δυο τους, αφού μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης, ανέβηκαν στη σκηνή, που με το φωτισμό και το στήσιμο της ορχήστρας θυμίζει λαϊκό πάλκο, και τραγούδησαν κομμάτια από τις τελευταίες τους δισκογραφικές καταθέσεις, ο μεν Γιάννης Κότσιρας το «Σ’ αγαπάω μόνο» των Θ. Μικρούτσικου & Οδ. Ιωάννου, ο δε Μανώλης Λιδάκης το «Εγώ θέλω μονάχος μου» των Ο. Περίδη & Θ. Γκόνη και ένα κοινό, το «Κι αν τα μάτια σου» των Μάνου Λοΐζου & Άκου Δασκαλόπουλου, που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο.

Μαζί τους, η νεαρή τραγουδίστρια Χριστίνα Παπατριανταφύλλου, μια νέα, στο χώρο, παρουσία, που προτείνουν οι δυο ερμηνευτές ως τη γυναικεία πινελιά του προγράμματος, που θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια, παλαιότερες επιτυχίες των προσωπικών δισκογραφιών τους και φυσικά μεγάλες στιγμές του λαϊκού και ευρύτερου ελληνικού ρεπερτορίου. Όπως μας είπε ο Μανώλης Λιδάκης, το πρόγραμμα θα είναι «μια κιβωτός μουσικής, απ’ όπου θα παρελάσει σχεδόν όλο το ελληνικό ρεπερτόριο και όλοι οι Έλληνες δημιουργοί».

Για τη μουσική, φροντίζει μια εννεαμελής ορχήστρα μουσικών που συναντάμε σταθερά στο πλευρό των Μανώλη Λιδάκη & Γιάννη Κότσιρα. Είναι οι: Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα, Γιάννης Άννινος στο μπάσο, Κώστας Μιχαλός & Σπύρος Δέλτα στις κιθάρες, Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί, Γιώργος Σπηλιόπουλος & Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο, τα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και Νίκος Παπαναστασίου στα πλήκτρα, ακορντεόν και ενορχηστρώσεις.

Το σχήμα, λοιπόν, θα εμφανίζεται στο Levare από το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 (και όχι 1, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί - διαβάστε εδώ) και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με φαγητό – μια πρόταση που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από το Γιάννη Κότσιρα και άλλους κι έχει συναντήσει εξαιρετική αποδοχή. Αρκεί να θυμηθούμε, όσοι ήμασταν εκεί, πόσο όμορφα κυριακάτικα μεσημέρια περάσαμε με Γιάννη Κότσιρα & Δημήτρη Μπάση πριν δυο χρόνια στο Rex - για να αναφέρω το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Καλή αρχή για όλη την ομάδα, με γλέντια λαϊκά και στιγμές αυθεντικής διασκέδασης, όπως παλιά!

Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 14.30
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ | 15 ευρώ με ποτό
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ, κρασί 60 ευρώ
Κυριακές: Οι ισχύουσες τιμές για ποτό - πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί με 30 & 35 ευρώ/ άτομο

Levare Music Theater | Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ.: 210 3412 622 | 6974 488 403 | www.levare.gr

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!