Μανώλης Λιδάκης – «Αύριο θα είναι αργά» στο Studio Sierra (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) Τον ολοκαίνουριο δίσκο του «Αύριο θα είναι αργά» που μόλις κυκλοφόρησε, παρουσίασε το μεσημέρι της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τετάρτης 30 Απριλίου 2014 ο Μανώλης Λιδάκης, ζωντανά στο Studio Sierra, όπου έγιναν και οι ηχογραφήσεις. Ο ερμηνευτής επέλεξε να παρουσιάσει τα τραγούδια χωρίς ορχήστρα, με τη μουσική να παίζει playback, αλλά τη φωνή του ολοζώντανη, δείχνοντας στους παραβρισκόμενους πώς περίπου γίνονται οι ηχογραφήσεις στο στούντιο.

Την παρουσίαση προλόγισε ο διευθυντής της Heaven Music κ. Γιώργος Κυβέλλος καλωσορίζοντας το Μανώλη Λιδάκη στο δυναμικό της εταιρείας κι αμέσως μετά ακούσαμε τα περισσότερα από τα τραγούδια του δίσκου, που θεωρούμε πως δικαιώνει την αναμονή μας, καθώς με εξαίρεση τη «Β’ Ανάγνωση», όπου το υλικό δεν ήταν πρωτότυπο, ο Λιδάκης είχε τέσσερα περίπου χρόνια να εκδώσει δίσκο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι συντελεστές του, συνθέτες, στιχουργοί και μουσικοί, όπως ο Ορφέας Περίδης, η Βάσω Αλαγιάννη και ο Θοδωρής Γκόνης, καθώς και ο ενορχηστρωτής Ματί Παλαιολόγος, η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, τα μέλη της ορχήστρας του Μανώλη Λιδάκη, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και αρκετός κόσμος. Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν παραβρέθηκε, καθώς βρίσκεται στην Κύπρο.

Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε το Μανώλη Λιδάκη να μιλά για τη νέα του δουλειά, καθώς κι ένα από τα κομμάτια που ερμήνευσε, το «Χωρίς να σ’ έχω», σε μουσική & στίχους Βάσως Αλλαγιάννη. Διαβάστε περισσότερα για το δίσκο ΕΔΩ

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!