Μάγεψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Δήμο Φυλής

(VIDEOS & PHOTOS) Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης στα Άνω Λιόσια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Κολυμβητήριο του Δήμου Φυλής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας χάρισε μοναδικές στιγμές συγκίνησης και μουσικής ομορφιάς στους θεατές που έδωσαν το παρών στη συναυλία αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής.

Ο τραγουδοποιός για ώρες επί σκηνής ερμήνευσε κλασικές στιγμές των Πυξ Λαξ αλλά και της προσωπικής του διαδρομής καθώς και αγαπημένες του στιγμές σε ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Το Rock της Δυτικής όχθης». «Ποιος έχει λόγο στην Αγάπη», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «Μοναξιά μου όλα», «Που να πάμε», «Πόλη χιόνι», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και άλλες πολλές ακόμη διαχρονικές δημιουργίες.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ένιωσε στην κυριολεξία σαν στο σπίτι του, καθώς η οικογένεια του ζει στον γειτονικό Δήμο Αχαρνών κι εκείνος μεγάλωσε κι έκανε τα πρώτα βήματα της μεγάλης καριέρας του εκεί.

Τραγουδώντας μαζί του, ο κόσμος κάθε ηλικίας από παιδιά, νέους αλλά και ηλικιωμένους έδειξε την λατρεία του στον Πλιάτσικα και όχι άδικα, και με τη σειρά του ο τραγουδοποιός τους το ανταπέδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τραγούδια κι ερμηνείες, σε μια «χημεία» μοναδική.

Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τους έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση και ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια με τα οποία προλόγισε, μεταξύ άλλων την εκδήλωση ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς:

«Η αποψινή συναυλία σηματοδοτεί την εντατικοποίηση των δράσεων μας στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μετά τη σωτηρία του Δήμου και τη δρομολόγηση των μεγάλων έργων υποδομής το βάρος θα πέσει στην κοινωνική αλληλεγγύη. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. Να σταθούμε στο πλευρό τους. Το μήνυμα της αποψινής συναυλίας είναι ότι η Πολιτεία, η Περιφέρεια, ο Δήμος και όλοι οι πολίτες θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της κοινωνικής αλληλεγγύης. Θα κρατήσουμε ψηλά τη σημασία της ανθρωπιάς».

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Φυλής προκειμένου να χειροκροτήσουν τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους μουσικούς του, αλλά και να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Δήμου Φυλής και της Κοινωνικής του Υπηρεσίας βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, όλοι οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και οι αναπληρωτές Δήμαρχοι του Δήμου Φυλής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι από όλες της Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς, πρώην Δήμαρχοι του τόπου, εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Κοινωνικών και Μαζικών Φορέων της Πόλης, εκπρόσωποι και αιρετοί γειτονικών Δήμων, η πρώτη επιλαχούσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Καράλη και όπως προαναφέραμε κόσμος κάθε ηλικίας.

Στα παραλειπόμενα της βραδιάς η συνομιλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με την υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Δήμου Φυλής, Εύη Τριανταφύλλου με την οποία και μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά στο Μενίδι και υπήρξαν και συμμαθητές. Την ρώτησε για φίλους απ’ τα παλιά, στεκόταν σε στιγμές που πέρασαν… αλλά την ίδια ώρα νοιάζονταν και για το σήμερα του τόπου ανδρώθηκε και των ανθρώπων του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!