Λυδία Σέρβου, Μαρία Σουλτάτου & Ευρυδίκη μαζί στο Ρυθμό

(VIDEO & PHOTOS) Εχθές η σκηνή του Ρυθμού γέμισε με τρεις υπέροχες φωνές… Η Λυδία Σέρβου παρουσίασε την παράσταση…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Εκεί που φτερουγίζει ο νους», όπου μαζί με τη Μαρία Σουλτάτου και την Ευρυδίκη που ήταν οι καλεσμένες της, παρουσίασαν ένα γεμάτο και ευδιάθετο πρόγραμμα με πολύ αγαπημένα τραγούδια.

Η Λυδία, τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τίτλο «Κάμε τον ύπνο σύννεφο», εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μουσική σκηνή της Αθήνας σε μια βραδιά, όπου η θετική ενέργεια και η ποιότητα συναντήθηκαν με στιγμές εκπλήξεων και αναπάντεχων συναντήσεων. Τραγούδια όπως τα «Αερικό», «Φάτα Μοργκάνα» και «Το κύμα» ακούστηκαν από τη Λυδία, ενώ μαζί με την Ευρυδίκη είπαν κάποια αναπάντεχα τραγούδια, όπως το «Πόσο λίγο με ξέρεις». 

Λίγο αργότερα, η Ευρυδίκη ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια που ερμήνευσε, με καλύτερη στιγμή το «Ne me quitte pas». Η έκπληξη ήρθε όταν η Λυδία κάλεσε στη σκηνή το Γιώργο Θεοφάνους, προκειμένου να παίξει στο πιάνο το «Τραγούδι του Άγγελου και του Αλέξανδρου», το οποίο ερμήνευσε πρώτη η Ευρυδίκη, αλλά το τραγουδάει και η Λυδία στο cd της. Έτσι, ο συνθέτης ανέβηκε και παρέα με τις δυο τραγουδίστριες, κερδίζοντας πολλά χειροκροτήματα.

«Το ταξίδι» του Νίκου Παπακώστα ήταν το τραγούδι που ξεκίνησε να ερμηνεύει η Σέρβου για να το συνεχίσει η Μαρία Σουλτάτου, την οποία, για μία ακόμα φορά, «αγκάλιασε» ο κόσμος και με το παραπάνω. Σε εκείνο περίπου το σημείο εμφανίστηκε στη σκηνή και η Ευρυδίκη προκειμένου να πουν μαζί με τη Σουλτάτου το γενέθλιο τραγούδι στη Λυδία (έχει τα γενέθλιά της στις 29 Μαρτίου). Εννοείται ότι υπήρξε η ανάλογη τούρτα, η οποία ήταν φτιαγμένη σε μωβ χρώμα - όλοι γνωρίζουν ότι το μωβ είναι το αγαπημένο χρώμα της Λυδίας. Η Μαρία Σουλτάτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τιμώμενη καλλιτέχνιδα, τονίζοντας ότι αν είχε κόρη, θα ήθελε να είναι σαν τη Λυδία. Πολύ όμορφη στιγμή ήταν όταν η Σουλτάτου τραγούδησε το «Σαν απόκληρος γυρίζω».

Τελικά, ο νους φτερούγισε για τα καλά στον Ρυθμό. Οι τρεις ερμηνεύτριες και οι τέσσερις επίλεκτοι μουσικοί (Νεοκλής Νεοφυτίδης/ πιάνο - ενορχηστρώσεις, Κυριάκος Γκουβέντας/ βιολί, Θανάσης Σοφράς/ κοντραμπάσο, Στράτος Σαμιώτης /κρουστά) ευχαρίστησαν υπέρ του δέοντος το ζεστό κοινό που τους παρακολούθησε, παρουσιάζοντας μια δεμένη παράσταση, στην οποία τα όρια του έντεχνου και του εμπορικού τραγουδιού (αν υπάρχουν, βέβαια) ξεπεράστηκαν με μεγάλη ευκολία. Να τα εκατοστίσεις, Λυδία και να έχεις πάντα τέτοιες επιτυχίες!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!