Λευτέρης Ζέρβας – Παρουσίαση του νέου του δίσκου (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

Στη Μουσική Σκηνή «Γραμματόσημο» στο Χαϊδάρι, ο δημοφιλής βιολιστής Λευτέρης Ζέρβας παρουσίασε ζωντανά το νέο του cd “Back to the Roots” που…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

κυκλοφορεί εδώ και κάμποσο καιρό από την Lyra . Στη σκηνή μαζί με τον Λευτέρη ανέβηκαν και οι συνθέτες βιρτουόζοι μουσικοί που συμμετέχουν στο δίσκο, ο Σταύρος Παζαρέντζης με το κλαρίνο του και ο Αρσένης Νάσσης με τα κρουστά του. Τον Ζέρβα συνόδευσαν επίσης το σύνολο εγχόρδων «Music Therapy”. Το δικό του ξεχωριστό παρόν έδωσε εκτάκτως και ο σολίστας – κλαρινίστας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Παίχτηκαν όλα τα μουσικά θέματα του “Back to the Roots” διανθισμένα με μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς και εξαιρετικές μουσικές συνομιλίες του βιολιού με το κλαρίνο. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα ορχηστρικά θέματα από το soundtrack της ταινίας «1492» που του εμπιστεύθηκε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου.

Ο Λευτέρης Ζέρβας είναι γνώστης και σπάνιος ερμηνευτής των τροπικών δρόμων, μιας γνώσης που τείνει να εκλείψει γι αυτό και οι εμφανίσεις του είναι «ιδιαίτερα μαθήματα» για τους μουσικούς αλλά και τους μουσικόφιλους .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γιώργος Νταλάρας που συνεχάρη τον Λευτέρη αλλά και όλους τους μουσικούς . Την παρουσίαση τίμησαν εκπρόσωποι του δήμου Χαϊδαρίου, ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας και πολλοί φίλοι του Ζέρβα .



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!