Κυριακή μεσημέρι με Γιάννη Πάριο, Μελίνα Ασλανίδου & Stavento!

(VIDEO & PHOTOS) Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου & Stavento ξεκίνησαν τις κοινές εμφανίσεις τους και ήμασταν εκεί!
Κυριακή μεσημέρι με Γιάννη Πάριο, Μελίνα Ασλανίδου & Stavento! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πρόκειται, όντως, για μια δυναμική επιστροφή του Γιάννη Πάριου στην αθηναϊκή διασκέδαση και συγκεκριμένα στην πίστα της Ιεράς Οδού. Ο διαχρονικός καλλιτέχνης και σπουδαίος ερμηνευτής, μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento συνυπάρχουν επί σκηνής σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρόγραμμα και καταφέρνουν να συνταιριάξουν τα ρεπερτόριά τους.

Ήμασταν εκεί το μεσημέρι της πρώτης τους Κυριακής, 27 Νοεμβρίου. Την παράσταση άνοιξε μια πολύ καλή ροκ μπάντα, που έπαιξε διαχρονικές ροκ επιτυχίες και της οποίας το όνομα - που δυστυχώς δεν αναφέρεται πουθενά - είναι «Sofronas», αν το άκουσα σωστά, όταν τα παιδιά αυτοπαρουσιάστηκαν. Το «κυρίως» πρόγραμμα ξεκίνησε με ντουέτα της Μελίνας Ασλανίδου και του Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento κι εξελίχθηκε με τους καλλιτέχνες να εναλλάσσονται ένας - ένας ή δύο - δύο στη σκηνή, με επιτυχίες τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές, όσο και από τραγούδια άλλων. Δεν είδαμε, ωστόσο, Γιάννη Πάριο, Μελίνα Ασλανίδου & Stavento ταυτόχρονα στη σκηνή.

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει αποδείξει προ πολλού το ερμηνευτικό «ποιόν» της, ως σύγχρονη τραγουδίστρια, με ρίζες στο λαϊκό τραγούδι και την παράδοση. Οι Stavento, με τον Μιχάλη Κουϊνέλη σε πρωταγωνιστικό ρόλο, για πρώτη φορά σε μεγάλη αθηναϊκή σκηνή, ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους διατηρώντας το προσωπικό τους ηχόχρωμα. Το «Παιδί μονάχο» που ο Μιχάλης έγραψε για τον Πάριο, τραγουδισμένο από τους δυο τους ζωντανά, ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, αλλά και συγκινητικά ενσταντανέ της παράστασης.

Όσο για το Γιάννη Πάριο, ε είναι ο Γιάννης Πάριος. Ήταν και παραμένει ο ερμηνευτής του έρωτα, μεγάλος λαϊκός βάρδος του ελληνικού πενταγράμμου, που, ακούραστος στα 69 του, τραγούδησε ατέλειωτες επιτυχίες σαράντα τόσων χρόνων, άλλοτε συγκινώντας κι άλλοτε ξεσηκώνοντας. Άλλωστε, τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια και ο Γιάννης Πάριος μας έχει χαρίσει τόσα πολλά, που η παρουσία του στο πρόγραμμα αποτελεί από μόνη της εγγύηση. Πόσο μάλλον όταν δένει τόσο όμορφα με την παρουσία της Μελίνας Ασλανίδου & των άλλων παιδιών. Όπως είπε και ο μαέστρος Ντίνος Γεωργούντζος στη συνέντευξη τύπου: «Ο Γιάννης Πάριος δεν είναι μόνο Ελλάδα, αλλά και θάλασσα. Είναι μια θάλασσα τρικυμισμένη, αλλά και μια θάλασσα νήνεμη, όταν θέλει. Κυρίως, όμως, είναι μια θάλασσα που ενώνει στεριές και δε χωρίζει. Αυτός είναι και ο μαγικός τρόπος με τον οποίο στο πρόγραμμα του Γιάννη δένει η Μελίνα & ο Μιχάλης. Αυτό το ταλέντο του μπορεί να ενώσει διαφορετικά στιλ μουσικής σε ένα κοινό παράγοντα, που είναι μάλλον το να ξορκίσουμε ό,τι μας πειράζει, με τραγούδια».

Αν πάτε, λοιπόν, νομίζω πως δε θα βαρεθείτε στιγμή, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει πολλές κι ευχάριστες εναλλαγές. Θα ακούσετε σπουδαία τραγούδια, εξαιρετικές ερμηνείες, θα χορέψετε, θα διασκεδάσετε, αλλά και θα ψυχαγωγηθείτε.

Ιδιαίτερη μνεία στην ορχήστρα, που έπαιξε εξαιρετικά. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Ντίνος Γεωργούντζος.

Info:


Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Τιμές:

Σάββατο
Τιμή φιάλης: απλή 150€, special 170€
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 75€ /2 άτομα
Είσοδος με ποτό: 15€

Κυριακή μεσημέρι
Τιμή φιάλης: απλή 140€, special 160€
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70€ /2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί
Είσοδος με ποτό: 10€

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!