Κατερίνα Ζάγκλα στο Ίλιον Plus: Μια βραδιά που έσφυζε από ταλέντο

Η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Κατερίνα Ζάγκλα παρουσίασε στις 14 Απριλίου στο Ίλιον Plus την πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο «Πράιμ Τάιμ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Συνοδοιπόροι της σε αυτή την αξέχαστη, όπως εξελίχθηκε, βραδιά ήταν οι πολύ ταλαντούχοι και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, Χρίστος Θεοδώρου και η τραγουδοποιός Μάγδα Βαρούχα, δύο καλεσμένοι που «έδεσαν» αρμονικά με την Κατερίνα Ζάγκλα και μας χάρισαν απρόβλεπτες «δυνατές» ερμηνείες.


Οι ευφάνταστες διασκευές που «πείραξαν» δημιουργικά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια και η ανεξάντλητη ενέργεια της Κατερίνας Ζάγκλα και των καλεσμένων της επάνω στη σκηνή ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε το ‘Iλιον Plus και αντιδρούσε με θέρμη σε κάθε ανατροπή που απογείωνε το πρόγραμμα.

Ξεχωριστή αίσθηση δημιούργησαν οι διασκευές στο αγαπημένο ρετρό τραγούδι» «Πόσο λυπάμαι» και στο θρυλικό ‘’Sodade”. Ιδιαίτερη στιγμή η συγκλονιστική ερμηνεία της Κατερίνας στο «Μαγικό χαλί» που τραγούδησε ξυπόλητη και μάγεψε τους θεατές.

Επίσης ξεχώρισε και η δυναμική ερμηνεία του ισπανικού τραγουδιού “Malo malo” που ξεσήκωσε το κοινό. Απρόσμενα ενθουσιώδης ήταν η αντίδραση του κόσμου, που αγκάλιασε τα δύο νέα τραγούδια που ερμήνευσε η Κατερίνα Ζάγκλα, το «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» και το «Αν».

Το τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» που έχει γράψει η Μάγδα Βαρούχα και ερμηνεύει η Κατερίνα κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Η παράσταση ήταν μελετημένη σε κάθε της λεπτομέρεια. Το σκηνικό με το βίντατζ ραδιόφωνο και το πορτατίφ υπογράμμιζαν το concept της παράστασης που δεν ήταν άλλο από την «Πράιμ Τάιμ» των ραδιοφώνων.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του ταλαντούχου Φώτη Φωτίου. 

Την ατμόσφαιρα απογείωσαν οι εξαιρετικοί φωτισμοί της παράστασης που επιμελήθηκε με μαεστρία ο Αλέξης Χαϊμαλάς.

Την Κατερίνα Ζάγκλα, τον Χρίστο Θεοδώρου και την Μάγδα Βαρούχα συνόδεψαν οι καταξιωμένοι μουσικοί:

Πιάνο - Πλήκτρα: Κορίννα Νικολάου
Κιθάρες: Πάνος Τσαλαγιώργος
Τρομπέτα: Δημήτρης Κατσίβελος
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Τύμπανα: Βαγγέλης Ξυθάλης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!