Καιρός για τραγούδι με Νικολόπουλο, Παπαδοπούλου, Διονυσίου & Ραλλία

(PHOTOS) Μια δυνατή πρεμιέρα γεμάτη καλό τραγούδι!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Παρασκευή βράδυ, 4 Νοεμβρίου, στο ιστορικό πια και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα, ο «καιρός για τραγούδι» ήταν πραγματικά με το μέρος τους. Με τις πενιές του μπουζουκιού του μεγαλύτερου Έλληνα λαϊκού συνθέτη και δεξιοτέχνη Χρήστου Νικολόπουλου, τις αυθεντικές ερμηνείες της ακμαίας κυρίας του λαϊκού πενταγράμμου Πίτσας Παπαδοπούλου, τη στιβαρή φωνή και την πληθωρική παρουσία του Στέλιου Διονυσίου και το μπρίο της Ραλλίας Χρηστίδου.

Με πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι και δυνατές στιγμές από τα προσωπικά τους ρεπερτόρια, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ραλλία Χρηστίδου, απέδειξαν ότι η συνάντηση τους στο Περιβόλι του Ουρανού έχει τη σφραγίδα της ποιότητας στη διασκέδαση, όπως άλλωστε μαρτυρούσε και η πρώτη γεύση που πήραμε από τις πρόβες τους.

Στην παρέα τους η Αφροδίτη Χατζημηνά η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει. Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Νίκου Στρατηγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα του σχήματος παραβρέθηκε και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Χρήστου Νικολόπουλου, ανέβηκε στο πάλκο και τραγούδησε μαζί με τους συναδέλφους του.

Info:


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!