Η Συνέντευξη Τύπου των Scorpions στην Αθήνα

(PHOTOS) Ο τραγουδιστής τους Klaus Meine και ο κιθαρίστας τους Rudold Shenker βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Scorpions σημαίνει φιλία»


Η μπάντα της διπλανής πόρτας μετά από τόσες εμφανίσεις στην Ελλάδα, γνωστοί και ως Scorpions, αυτή τη φορά βάζουν τα καλά τους κι έρχονται να μοιραστούν τη μεγάλη σκηνή που θα στηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 16 Ιουλίου, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Για όσους δεν είναι το καλύτερό τους η κλασσική μουσική, στο πρώτο μέρος θα την ακούσουν πιο ευχάριστα μέσα από το ρεπερτόριο του γερμανικού συγκροτήματος, που θα δώσει πάσα στο δεύτερο μέρος στους «Σκορπιούς» που θα ροκάρουν ως συνήθως σε γνωστά και λιγότερα γνωστά τραγούδια τους, χωρίς να αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις στο φινάλε.

Οι δύο αιχμές των Scorpions, ο τραγουδιστής τους Klaus Meine και ο κιθαρίστας τους Rudold Shenker βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα και παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, παρουσία του μαέστρου και διευθυντή της ΚΟΑ Στέφανου Τσιάλη, ενώ τους παρουσίασε η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου εκ μέρους του παραγωγού της συναυλίας Τάσου Αλεξόπουλου που τους φέρνει πάντα στην Ελλάδα και είναι στενός φίλος των μελών του γκρουπ.

Οι δύο «Σκορπιοί» απέδωσαν με μία λέξη τα 50 χρόνια της πορείας τους και αυτή ήταν «Φιλία» | (Friendship), δίνοντας έμφαση στις στενές σχέσεις που έχουν με το κοινό τους.

«Παρ’ ότι έχουμε έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, αυτή τη θεωρούμε ξεχωριστή. Η συναυλία μας θα είναι στο γνωστό ροκ ύφος μας. Θα είναι ένα πολιτιστικό γεγονός και όχι μια τυπική συναυλία», είπε ο Klaus Meine δικαιολογώντας και τον τίτλο της συναυλίας τους «Once In A Lifetime».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κρίση που περνάει η χώρα μας είπε ότι «Στηρίζουμε την Ελλάδα με τη μουσική μας. Η ένωση κοινού και μπάντας είναι η επιδίωξή μας» και ο Shkenker συμπλήρωσε ότι «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ».

Για το κλασικό μέρος της συναυλίας αναφέρθηκε ότι θα παιχθούν διασκευές πάνω στις ενορχηστρώσεις του Κριατιάν Κολόνοβιτς και θα είναι το πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει η Φιλαρμονική του Βερολίνου πάνω στα κομμάτια των Scoprions.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το ελληνικό φαν κλαμπ του συγκροτήματος που πρόσφερε δύο μπουκάλια κρασί στους Meine και Shenker.

Κείμενο - φωτο: Γιάννης Αλεξίου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!