Η παρουσίαση της Sui Generis Music - «Τέσσερις δουλειές για παιδιά» στον Ιανό (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γεμάτο θετική ενέργεια κλίμα έγινε εχθές στον Ιανό η παρουσίαση των τεσσάρων cd με…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

παιδικά τραγούδια της δισκογραφικής εταιρίας Sui Generis Music. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί, ταξίδεψαν στα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς μέσω των τραγουδιών που ακούστηκαν, τα οποία απόδειξαν ότι τα παιδιά είναι ολοκληρωμένοι ακροατές και πως τους αξίζει να ακούν πραγματικά καλά τραγούδια.

Ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας Θεοφάνης Κιρκινέζος μίλησε υπερήφανα για αυτές τις τέσσερις δουλειές (οι τίτλοι τους είναι «Ψαρόσουπα», «Πινόκιο», «Τρελαντώνης» και «Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» και είναι απόρροια των αντίστοιχων θεατρικών έργων που είτε έχουν παρουσιαστεί είτε θα παρουσιαστούν σύντομα στο «Ακροπόλ»), τονίζοντας ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δυνατή. Δίπλα του ήταν η Ερωφίλη που έχει γράψει τη μουσική στην «Ψαρόσουπα», ο Γιώργος Λεμπέσης που έχει γράψει το προαναφερθέν έργο, ο Απόλλων Ρέτσος που είναι ο συνθέτης των άλλων τριών cd και ο Στρατής Πασχάλης που έγραψε τους στίχους στον «Τρελαντώνη». 

Λίγο αργότερα, η σκηνή άδειασε από τα τραπέζια και τις καρέκλες και στη θέση τους μπήκαν μικρόφωνα και μουσικά όργανα προκειμένου να ακουστούν κάποια από τα τραγούδια των cd. Ο Απόλλωνας Ρέτσος κάθισε στο πιάνο και ο Γιάννης Δενδρινός μαζί με την Ειρήνη Καραγιάννη ερμήνευσαν κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων κάποια  τραγούδια από τα τρία cd του συνθέτη. Στη συνέχεια, η Ερωφίλη μαζί με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μίλτο Πασχαλίδη, Κώστα Μακεδόνα, Πάνο Μουζουράκη και Ζαχαρία Καρούνη, οι οποίοι είναι κάποιοι από όλους εκείνους που συμμετέχουν στο cd, ξεσήκωσαν το κοινό με τη «Μετανάστευση» και το «Ψαρόσουπα σαν τρως» από το cd «Ψαρόσουπα», το οποίο αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Περαντάκου (κάτι που αναγράφεται και στο εσώφυλλο του δίσκου), ο οποίος, πέρα από τη συμμετοχή του, όπως είπε η Ερωφίλη βοήθησε πολύ με τις συμβουλές του. Μαζί τους ήταν η Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο, ο Δημήτρης Παπαλάμπρου στην κιθάρα και ο Νίκος Παπαναστασίου στο ακορντεόν. 

Η Sui Generis ξεκινάει τις παιδικές της παραγωγές με τέσσερα δυνατά «χαρτιά» στα χέρια της. Να είναι όλα καλοτάξιδα και να είναι η αφορμή για να μη σταματήσει εκεί η παραγωγή παιδικών δισκογραφικών δουλειών.




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!