Η παρουσίαση του «Mosaic» της Κορίνας Λεγάκη

(VIDEO & PHOTOS) Το νέο cd της ερμηνεύτριας Κορίνας Λεγάκη με τίτλο «Mosaic» παρουσιάστηκε στον ανακαινισμένο χώρο του καφέ Ζόναρς.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/12/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κορίνα Λεγάκη παρέα με τον Γιώργο Ανδρέου, σε ρόλο καλλιτεχνικού επιμελητή και ενορχηστρωτή, συγκέντρωσαν αγαπημένα τους ελληνικά (κι όχι μόνο) τραγούδια και τα «ξανασυστήνουν».

Την εκδήλωση - παρουσίαση του νέου cd με τον τίτλο «Mosaic» προλόγισε ο Παρασκευάς Καρασούλος, ενώ η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Διάκου συντόνισε και συνομίλησε με την Κορίνα Λεγάκη και τον Γιώργο Ανδρέου. Η εκδήλωση έκλεισε με τρία τραγούδια από το νέο cd, που ερμήνευσε η Κορίνα Λεγάκη με τη συνοδεία του Γιώργου Ανδρέου στο πιάνο.

Πρώτο δείγμα γραφής του «Mosaic», ήταν το τραγούδι «Σε ψάχνω» σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου και μουσική Γιάννη Σπανού. Πρωτοακούστηκε το 1977 από τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου στο δίσκο «24 + 1 τραγούδια».

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση πάρα πολλοί καλλιτέχνες (δημιουργοί και ερμηνευτές) και δημοσιογράφοι, καθώς και φίλοι και ακροατές της Κορίνας Λεγάκη και του Γιώργου Ανδρέου. Ενδεικτικά αναφέρεται η παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου, του Νίκου Ζούδιαρη, του Κώστα Λειβαδά, της Μαρίνας Λαχανά, του Γιώργου Χαρωνίτη, του Γιώργου Τσάμπρα, του Ξενοφώντα Ραράκου, του Μιχάλη Γελασάκη, του Σιδερή Πρίντεζη κ.ά.




Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!