Η παρουσίαση του δίσκου του Γιώργου Φανάρα

(VIDEO & PHOTOS) Δηλώσεις των Φίλιππου Γράψα, Κώστα Μακεδόνα, Πέτρου Γαϊτάνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Μανώλη Καραντίνη, Γιώργου Παγιάτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Αύγουστος μέσα μου»


Στην κατάμεστη μουσική σκηνή «Βεντέτα» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ η παρουσίαση του δίσκου του Γιώργου Φανάρα «Αύγουστος μέσα μου», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Δηλώσεις καλλιτεχνών για τον Γιώργο Φανάρα


Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, που μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Γιώργο Φανάρα (τον «Γιώργο Φωνάρα» όπως τον αποκαλεί). Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή video με στιγμές από την μέχρι τώρα πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκαν δηλώσεις των Φίλιππου Γράψα - ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση - Κώστα Μακεδόνα, Πέτρου Γαϊτάνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Μανώλη Καραντίνη και Γιώργου Παγιάτη για τον ερμηνευτή και το νέο του δίσκο, καθώς και τα videoclips με τα τραγούδια του δίσκου.

Για τον Γιώργο Φανάρα μίλησε συγκινημένος ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Ζιγκ Ζαγκ» και συνθέτης του τραγουδιού «Φυσάει Αύγουστος ξανά» και ο τραγουδιστής και παραγωγός του δίσκου Σωκράτης Παπαϊωάννου. Στο φινάλε, ο Γιώργος Φανάρας αναφέρθηκε στην ιστορία της δημιουργίας του δίσκου και ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές, όσο και τους παρευρισκόμενους.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις των καλλιτεχνών, που προβλήθηκαν στην οθόνη. Δυστυχώς, λόγω του υπερβολικά χαμηλού φωτισμού του χώρου, δεν κατέστη δυνατό να παρουσιάσουμε ολόκληρη την εκδήλωση με τις ομιλίες του Γρηγόρη Βαλτινού και των υπόλοιπων συνομιλητών.

Το φινάλε της βραδιάς


Η βραδιά έκλεισε με τον Γιώργο Φανάρα να τραγουδά μια επιλογή από κλασικά ελληνικά τραγούδια, αλλά και κομμάτια από το νέο του δίσκο. Η ερμηνεία του σε ένα από τα δυσκολότερα ελληνικά τραγούδια, την «Ανατολή» του Μιχάλη Τερζή σε ποίηση του Κωστή Παλαμά, με το οποίο ξεκίνησε το μουσικό μέρος, ήταν καθηλωτική…

Στο video που ακολουθεί τον ακούμε να τραγουδά «Το ζεϊμπέκικο του αρχάγγελου» του Μάριου Τόκα σε στίχους Φίλιππου Γράψα…

Υ.Γ: Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Θοδωρή Χαϊκάλη για τις φωτογραφίες.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!