Η παρουσίαση του δίσκου της Ζωής Παπαδοπούλου

(VIDEO & PHOTOS) Όλη η παρουσίαση του δίσκου «Να ‘ρχεται η άνοιξη» με τη Ζωή Παπαδοπούλου, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου & στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.
Η παρουσίαση του δίσκου της Ζωής Παπαδοπούλου Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου έγινε η παρουσίαση του δίσκου «Να ‘ρχεται η άνοιξη» της Ζωής Παπαδοπούλου, με 10 + 1 καινούρια, λαϊκά τραγούδια που υπογράφουν οι Χρήστος Νικολόπουλος & Λίνα Νικολακοπούλου.


Η Ζωή Παπαδοπούλου τραγούδησε ζωντανά όλα τα κομμάτια του δίσκου, δυο εκ των οποίων (τα «Ό,τι ανέβασε η καρδιά» & «Δάκρυ που πονά») έχουν ήδη ακουστεί από τα ραδιόφωνα στο πρώτο μέρος, αλλά και «τα πιο ωραία λαϊκά» του Χρήστου Νικολόπουλου & της Λίνας Νικολακοπούλου στο δεύτερο.

Νωρίτερα, τόσο ο συνθέτης, όσο και η στιχουργός είχαν μιλήσει για τη νέα δισκογραφική τους σύμπραξη, αλλά και για τη γνωριμία τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τους συντελεστές τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συνάδελφοί τους, αλλά και δημοσιογράφοι, όπως η Αργυρώ Καπαρού, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Σαββέρια Μαργιολά, ο Παναγιώτης Στεργίου, ο Δημήτρης Μανιάτης, ο Ανδρέας Ροδίτης, ο εκδότης Θανάσης Συλιβός και άλλοι.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλη τη βραδιά της παρουσίασης, όπως προβλήθηκε και ζωντανά μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν και βέβαια ν’ ακούσετε όλα τα νέα τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε για το «Να ‘ρχεται η άνοιξη», λέγοντας πως, μετά τα τρία τραγούδια που έγραψε μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου για την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ήταν όνειρό του μια ολοκληρωμένη συνεργασία μαζί της, η οποία και πραγματώθηκε με την εξαιρετική φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!