Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου της Ρόδου

(VIDEO & PHOTOS) Για πέμπτη χρονιά, η Νατάσσα Μποφίλιου & οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν στο πανέμορφο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου της Ρόδου.
Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου της Ρόδου Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας της, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια ακόμα στάση στη Ρόδο, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, παρουσιάζοντας μαζί με τους συνεργάτες της, τη μουσική παράσταση Βαβέλ 2, βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντησή της με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Το κοινό που γέμισε το Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου απόλαυσε μια βραδιά που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ήταν γεμάτη από τις γνωστές επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου, τόσο από τη Βαβέλ, όσο κι από προηγούμενες δουλειές της, αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες της στιγμές από το παρελθόν, όπως το «Εφτά τραγούδια θα σου πω», και το ξένο ρεπερτόριο, καθώς ακούσαμε μια πολύ όμορφη διασκευή του Fragile του Sting. H εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με τις ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη συνέβαλε με το κάτι παραπάνω στο ηχητικό αποτέλεσμα.

Η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου, εξωστρεφής κι επικοινωνιακή, άλλοτε ξεσήκωσε κι άλλοτε καθήλωσε το κοινό με τις ερμηνείες της, κερδίζοντας ακόμα και τους μη μυημένους, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές χιούμορ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Μουσικοί:

Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο, σαξόφωνο)
Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!