Η Μιρέλα κέρδισε το «Σταυρό» προτίμησης!

(VIDEO & PHOTOS) Το πρώτο της προσωπικό live στην Αθήνα πραγματοποίησε η Μιρέλα Πάχου, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο της δίσκο, με τίτλο «Μιρέλα»!
Η Μιρέλα κέρδισε το «Σταυρό» προτίμησης! Φωτογραφία: Μαρία Φιλιπάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κίτρινα Ποδήλατα - οι «επίσημοι» προσκεκλημένοι - αλλά και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης & Αγαπητός Πάχος τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το πρώτο προσωπικό live της Μιρέλας Πάχου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου στο Club του Σταυρού του Νότου.

Στιγμές γεμάτες ζωντάνια, φρεσκάδα και κέφι από ένα νέο, ταλαντούχο κορίτσι που ξεκινά την πορεία του στο χώρο με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Η Μιρέλα δημιούργησε ένα ευφάνταστο μουσικό πρόγραμμα, που είχε σαν βασικά συστατικά υλικά του έντεχνου τραγουδιού, καθώς και διαμάντια της σχολής των τραγουδοποιών, μαζί με στοιχεία από ξένο ρεπερτόριο και, βεβαίως, από το καινούργιο της άλμπουμ!

Με τους Δημήτρη Σινογιάννη (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρη Μουτάφη (μπάσο) και Ηλία Δουμάνη (τύμπανα) έπαιξαν και τραγούδησαν, γοητεύοντας το ασφυκτικά γεμάτο Clubτου Σταυρού του Νότου, με τους φίλους τους να μη σταματούν να τους επευφημούν! Η Μιρέλα, άλλοτε με το ακορντεόν της, άλλοτε στο πιάνο της κι άλλοτε με την κιθάρα της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να τους ευχαριστήσει. Μοιράστηκε τη σκηνή με τα Κίτρινα Ποδήλατα & το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Αγαπητός Πάχος, συμβάλλοντας κι εκείνοι με τον τρόπο τους στην ιδιαίτερη επιτυχία της βραδιάς. Δεν έλειψαν τα «πειράγματα» μεταξύ τους, που έδωσαν τον εύθυμο τόνο στην ατμόσφαιρα.  


Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η σύμπραξη της Μιρέλας με τον Αγαπητό Πάχο, τον πατέρα της και γνωστό, λαϊκό τραγουδιστή της Ρόδου, με τον οποίο μοιράστηκε το ντουέτο του δίσκου «Γράμματα», του Βασίλη Καζούλη. Ειδικά για το κομμάτι αυτό, στη σκηνή ανέβηκε και ο επίσης Ρόδιος μουσικός Ηλίας Μαντικός με το κανονάκι του, δίνοντας για λίγα λεπτά άρωμα Ρόδου και παράδοσης στο χώρο. Η Μιρέλα, αλλά και το κοινό, ζήτησαν από τον Αγαπητό να τραγουδήσει άλλο ένα τραγούδι κι εκείνος έκανε το χατίρι, ερμηνεύοντας «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία».

Με λίγα λόγια, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, ήταν μια μαγική «πρώτη» πρωταγωνιστική εμφάνιση, που κέρδισε άνετα το σταυρό προτίμησής μας και θα θυμόμαστε για καιρό! Η βραδιά έκλεισε με δύο τραγούδια για encore, το «Αλίκη» και το ομώνυμο με το δίσκο «Μιρέλα», με το οποίο και ξεκίνησε.

Για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Σταυρό του Νότου, η Μιρέλα Πάχου θα βρίσκεται εκεί και την ερχόμενη Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, με καλεσμένους της το Μίλτο Πασχαλίδη (επισήμως αυτή τη φορά), το Βασίλη Καζούλη και το Σπύρο Γραμμένο, ενώ τίποτα δεν αποκλείει και τις εκτός προγράμματος εκπλήξεις! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!