Η μεγάλη γιορτή του Βασίλη Καρρά

(PHOTOS) Ρέμος, Ασλανίδου, Στόκας, Ζουγανέλης υποκλίθηκαν στο Βασίλη Καρρά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βασίλης Καρράς θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας έτσι τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Με αυτή την αφορμή, δόθηκε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι στον Ιανό, όπου παραβρέθηκαν αρκετοί από τους συναδέλφους του Βασίλη Καρρά, που θα τον τιμήσουν συμμετέχοντας στις συναυλίες αυτές.

Πρώτος το λόγο πήρε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, μιλώντας για τις εμπειρίες του τα 40 αυτά χρόνια που τις οφείλει στον κόσμο που τον ακολουθεί και λέγοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, πως «ξεκίνησε με μια βαλίτσα αδειανή, αλλά γεμάτη όνειρα».

Στη συνέχεια, όλοι μίλησαν για κείνον με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως όταν τους έγινε η πρόταση δε μπορούσαν να αρνηθούν, αλλά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά, εστιάζοντας και στο γεγονός πως ο Βασίλης Καρράς είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βοηθάει «αθόρυβα» και συμπαρίσταται όπου αυτό χρειαστεί.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε πως οι «ταμπέλες» δεν τον αφορούν και πως ο Βασίλης Καρράς είναι ένας πηγαίος, λαϊκός τραγουδιστής με τη σημασία του όρου, γεγονός που τα λέει όλα. Ο Αντώνης Ρέμος, προερχόμενος και ο ίδιος από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκε στο γεγονός πως ο Βασίλης Καρράς & ο Πασχάλης Τερζής αποτέλεσαν τα ινδάλματά του, καθώς ήταν από τους πρώτους της εποχής του που «έσπασαν το άβατο» και κατέβηκαν στην Αθήνα, διαγράφοντας σημαντική πορεία. Η Μελίνα Ασλανίδου θυμήθηκε το Νίκο Παπάζογλου, ο οποίος στο στούντιό του της περιέγραφε πώς μέχρι και ο Βασίλης Καρράς είχε ηχογραφήσει εκεί. Τέλος, ο Μπάμπης Στόκας είχε μόνο δυο λέξεις αναφερόμενος στο Βασίλη Καρρά, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν έκαναν μαζί τη μεγάλη επιτυχία «Ασ’ τη να λέει»: «Φίλος, αυθεντικός».

Αναλυτικά οι συναυλίες:


Σάββατο 17 Ιουνίου, Θέατρο Πέτρας, Αθήνα

Συμμετέχουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α.

Τετάρτη 28 Ιουνίου, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη
(Με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης)

Συμμετέχουν: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Info:


Βασίλης Καρράς - 40 χρόνια

Αθήνα - Θέατρο Πέτρας
Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21.30
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 13€ | Θέατρο 15€

Θεσσαλονίκη - Λιμάνι
Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 21.30
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 13€ | Ταμείο 15€

Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Αθηνόραμα.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!