Η Μαρινέλλα «αλλιώς» στο Παλλάς

(VIDEO & PHOTOS) Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες ενορχηστρωμένες για ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/04/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου 2016 παρακολουθήσαμε στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς την πρώτη από τις τρεις συναυλίες, όπου η Μαρινέλλα συμπράττει με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας & τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης».

Η μεγάλη ερμηνεύτρια πραγματοποίησε μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της και στα τραγούδια που αγάπησε, σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών. Μαζί της - ή και μόνος - τραγούδησε ο Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κοντός, συμμετείχε η Αγάθη Κοσκινά, ενώ υπήρξαν και αρκετά ορχηστρικά κομμάτια από το διεθνές & ελληνικό ρεπερτόριο.

Ήταν η πρώτη φορά που η Μαρινέλλα ερμήνευσε επιτυχίες ενορχηστρωμένες - από το Νικόλα Αναδολή, που έπαιξε και πιάνο - για ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη, πλαισιωμένων, όπου χρειαζόταν, από το μπουζούκι του Δημήτρη Μαργιολά, μια κιθάρα, ένα μπάσο & τύμπανα.

Ένα δίωρο υπερθέαμα με τη Μαρινέλλα σε μεγάλα κέφια & τη χαρακτηριστική της ενέργεια, περιτριγυρισμένη από περισσότερους από 100 συντελεστές.

Info:


Η συναυλία επαναλαμβάνεται απόψε Τρίτη 12 Απριλίου & Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 20:30 στο Παλλάς.

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ
Προπώληση: Ticket365.gr
Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365 & στα εκδοτήρια - ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 9πμ-9μμ)

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς - Νίκος Δημητρόπουλος
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά
Πιάνο & ενορχηστρώσεις: Νικόλας Αναδολής

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το φινάλε της βραδιάς, όπου η Μαρινέλλα ερμηνεύει «Η αγάπη όλα τα υπομένει» των Κώστα Χατζή & Σώτιας Τσώτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!