Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης τίμησε τον Σταύρο Κουγιουμτζή

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ) Σημαντικοί καλλιτέχνες μίλησαν και τραγούδησαν για τον Σταύρο Κουγιουμτζή σε εκδήλωση της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Η Ελληνική Αστυνομία κοντά στον πολίτη»


Με αυτό το σύνθημα στον κεντρικό τοίχο του αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, τα μέλη της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν το κοινό που παραβρέθηκε εκεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσει το αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, που διοργάνωσε η Λέσχη Αστυνομικών της πόλης.

Συντονιστής της εκδήλωσης (που πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο), ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης Αστυνομικών Δημήτρης Αποστόλου, ενώ για τον Σταύρο Κουγιουμτζή μίλησαν ο Γιώργος Φεστερίδης (πρόεδρος της Λέσχης), ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας, ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας, ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής και ο Γιώργος Νταλάρας. Λίγο πριν τις ομιλίες προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για τον Σταύρο Κουγιουμτζή, που επιμελήθηκε το 2012 ο Κώστας Μπλιάτκας, ενώ στο φινάλε η σύζυγος του συνθέτη Αιμιλία παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της Λέσχης. Στο μουσικό μέρος, ο Ανδρέας Καρακότας με τον κιθαρίστα Κώστα Ματσίγκο παρουσίασαν μια σειρά από τις μεγάλες επιτυχίες του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφερθήκαμε στις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα παρουσιάσαμε τρία χαρακτηριστικά οπτικοακουστικά αποσπάσματα.

Σήμερα, μετά την τεχνική επεξεργασία του video, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε ολόκληρη την εκδήλωση.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!