Η γιορτή του Γεράσιμου Ανδρεάτου στο Βεάκειο

(VIDEO & PHOTOS) Μια συγκινητική βραδιά γιορτής για το Γεράσιμο Ανδρεάτο, παρέα με αγαπημένους φίλους & συναδέλφους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016 ήταν όλοι εκεί! Το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά κατακλύστηκε από κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τιμήσει το Γεράσιμο Ανδρεάτο, σε μια sold out συναυλία - γιορτή, παρέα με αγαπημένους φίλους & συναδέλφους του.

Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Κανά, Βαγγέλης Κορακάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πίτσα Παπαδοπούλου & Βασίλης Σκουλάς έδωσαν το δικό τους παρών επί σκηνής, τραγούδησαν μαζί με το Γεράσιμο Ανδρεάτο και μοιράστηκαν μαζί μας, εκτός από μεθυστικές ερμηνείες και λόγια καρδιάς για τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, μνήμες και ιστορίες από τις συνεργασίες τους μαζί του.

Όλοι τους, «διαλεγμένοι» και ξεχωριστοί, καθηλωτικοί ο καθένας με τον τρόπο του, μαγικοί!

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια - σταθμούς της πολύχρονης καριέρας του, ταξιδεύοντας στο χρόνο, με δυνατές ερμηνείες από τη σημαντική προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένα του «ξένα» τραγούδια που τα έκανε και «δικά» του στα χρόνια, και πολλές όμορφες μουσικές εκπλήξεις - ντουέτα με τους καλεσμένους του. Ερμηνευτής εξαιρετικών δυνατοτήτων και με προσωπικό ιδιαίτερο χρώμα, σε μια μεστή φάση της πορείας του, χάρισε στο κοινό στιγμές μοναδικής μουσικής ομορφιάς και συγκίνησης.

Μαζί του έπαιξαν: Βασίλης Παπαδόπουλος & Νίκος Πασσαλίδης μπουζούκι, Πόλυς Πελέλης μπάσο, Πέτρος Πελέλης κρουστά, Γρηγόρης Συντρίδης τύμπανα, Αποστόλης Μαλλιάς πνευστά, Νίκος Παπαναστασίου ακορντεόν, Βαγγέλης Κονταράτος κιθάρες & Άκης Μουχλιανίτης πιάνο & ενορχηστρώσεις.

Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!