Η Ελένη Βιτάλη θριάμβευσε στο Ισραήλ!

(VIDEO) Sold out - Τα συγχαρητήρια της Yasmin Levy στην Ελένη Βιτάλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο Museum of Art, στο κέντρο του Tel Aviv και σε μια καταπληκτική αίθουσα διεθνών προδιαγραφών, τραγούδησε και μάγεψε η Ελένη Βιτάλη. Αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε πως η συναυλία ήταν sold out εδώ και πολλές ημέρες.

Με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με επικεφαλής τον σολίστα του μπουζουκιού Θανάση Βασιλά, η βραδιά ξεκίνησε με τον υποδειγματικό Λάμπρο Καρελά που τραγούδησε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που γνωρίζει πολύ καλά το κοινό του Ισραήλ.

Αμέσως μετά, μίλησε για την Ελένη Βιτάλη ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος Eyal Bezwi, πού έκανε μια αναδρομή στην καριέρα της ερμηνεύτριας, τονίζοντας την «λαϊκότητά» της σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχει συνοδέψει την μέχρι τώρα πορεία της.

Η Ελένη Βιτάλη βγήκε στην σκηνή τραγουδώντας το «Άνοιξε άνοιξε» του Γιάννη Παπαϊωάννου και του Χαράλαμπου Βασιλειάδη.

Συνέχισε με τραγούδια που έχουν ταυτιστεί μαζί της, όπως τα: Ίσως φταίνε τα φεγγάρια, Σάλα σάλα, Μακριά μου να φύγεις, Ένα χειμωνιάτικο πρωί, Πέντε Έλληνες στον Άδη, Παίξε Χρήστο επειγόντως και πολλά άλλα και ξεχωριστά.

Να σημειώσουμε πως την στιγμή που τραγούδησε το «Τραγούδι των Γύφτων - Ο μπαλαμός» του Διονύση Τσακνή, μια κατάμεστη αίθουσα τραγούδησε μαζί της σε όλο το τραγούδι, απ’ την αρχή έως και το φινάλε.

Η βραδιά έκλεισε με την Ελένη Βιτάλη και τον Λάμπρο Καρελά να τραγουδούν τα παραδοσιακά «Λιανοχορταρούδια».

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την συναυλία ήταν και η σπουδαία Yasmin Levy, που έσπευσε στα καμαρίνια μετά το τέλος της συναυλίας, για να συγχαρεί την Ελένη Βιτάλη. Να θυμίσουμε πως οι δυο μοναδικές ερμηνεύτριες έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά, στον δίσκο της Yasmin Levy «Sentir», στο ντουέτο «Por que».

Στα τέλη Μαΐου έχουν προγραμματιστεί ακόμα δύο μεγάλες συναυλίες της Ελένης Βιτάλη στο Ισραήλ, η μία πάλι στο Tel Aviv και η άλλη στην Ιερουσαλήμ.

Την παραγωγή των εκδηλώσεων έκανε η Braha Cohen - Productions in Israel.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!