Γιώργος Μαργαρίτης - Τριπλά πλατινένιος!

Στο Cinema Live Stage Θεσσαλονίκης, όπου ο ερμηνευτής εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία, του έγινε η απονομή για τις τελευταίες δισκογραφικές του καταθέσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Συγκεκριμένα ο Μαργαρίτης πήρε τριπλή πλατίνα για τους δίσκους «Κάτσε Να Λογαριαστούμε», «Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά Βασίλη Τσιτσάνη» και «Έγκλημα και Τιμωρία». Ο κορυφαίος λαϊκός -με την ουσία της λέξης- τραγουδιστής των ημερών μας δρέπει τους καρπούς της έντιμης διαδρομής και της συνέπειάς του, τόσο όσον αφορά την δισκογραφία όσο και τις ζωντανές εμφανίσεις. Έτσι σε μια δύσκολη εποχή, για τους καλλιτέχνες αλλά και για όλους εμάς, καταφέρνει οι δίσκοι του να σημειώνουν υψηλές πωλήσεις -μέσω και του τύπου όπως πλέον συνηθίζεται στους καιρούς μας- ενώ στις ζωντανές του εμφανίσεις παρατηρείται το αδιαχώρητο.

Στην ωριμότητά της καριέρας του ο Γιώργος Μαργαρίτης βρίσκεται ήδη στο στούντιο για έναν δίσκο που όπως δήλωσε και ο ίδιος, στην απονομή που του έγινε από την Έφη Κανελλοπούλου - διευθύντρια της Lyra, αναμένεται να γράψει ιστορία. Στη συμπρωτεύουσα ο Μαργαρίτης θα παραμείνει και λίγο μετά τις γιορτές και αμέσως μετά θα ξεκινήσει παραστάσεις σε θέατρα και κινηματογράφους των προαστίων της Αθήνας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!