Ένα sold out, μια μεγάλη στιγμή για τη Φωτεινή Βελεσιώτου!

(VIDEO & PHOTOS) Ήταν η πρώτη μεγάλη, προσωπική συναυλία της Φωτεινής, ήταν ένα απίστευτο sold out και οι φίλοι της ήταν όλοι εκεί!
Ένα sold out, μια μεγάλη στιγμή για τη Φωτεινή Βελεσιώτου! Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Eυγένιος Δερμιτάσογλου, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης (ο Σταύρος Σιόλας δεν κατάφερε να παραβρεθεί), αλλά και ο ακορντεονίστας Λάζαρος Σαμαράς, ήταν εκεί για να συνοδεύσουν τη Φωτεινή Βελεσιώτου στην πρώτη της, μεγάλη προσωπική συναυλία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 2ας Σεπτεμβρίου 2015 στην Τεχνόπολη, που από νωρίς κατακλύστηκε με περίπου 5000 κόσμου.

Πρώτη συναυλία του φθινοπώρου και για μας, που μοιραστήκαμε με χαρά και συγκίνηση τη μεγάλη αυτή στιγμή της Φωτεινής, κάτι σαν δικαίωση για τα χρόνια της στο τραγούδι και μια απόδειξη ότι το γνήσιο και το αληθινό κάποια στιγμή βρίσκουν το δρόμο προς την αναγνώριση που τους οφείλεται. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αλλά και αγάπη, γεμάτη τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της, όπως αυτά από τον πρόσφατο δίσκο της «Είδα του τρελού τα κλάματα» με το Μίνω Μάτσα & την Ελένη Φωτάκη, τραγούδια που αγάπησε, όπως εκείνα του Βασίλη Τσιτσάνη με τα οποία ξεκίνησε τραγουδώντας σε μικρές μουσικές σκηνές, τραγούδια του ρεπερτορίου των φίλων που γιόρτασαν δίπλα της.

Ο κόσμος τη χειροκρότησε, τραγούδησε μαζί της, την αποθέωσε κι εκείνη το ανταπέδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: τις λιτές, από ψυχής ερμηνείες της, πότε με την ορχήστρα της και πότε acapella, όπως μπορείτε να ακούσετε & να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Να της ευχηθούμε καλή δύναμη, καλή συνέχεια, να πούμε σε όλους εσάς καλό φθινόπωρο και, όπως έλεγε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, «μένετε σε μια συναυλία». Η καλή μουσική έχει τη δύναμη να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και ειδικά τέτοιες εποχές, το έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Στην ορχήστρα της Φωτεινής Βελεσιώτου έπαιξαν οι: Νίκος Παπαδογιώργος διεύθυνση ορχήστρας, ενορχήστρωση & πιάνο, Νίκος Παπαναστασίου ακορντεόν, Γιώργος Καραμφίλλης μπουζούκι, τζούρα & μπαγλαμά, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος κιθάρες, Άγγελος Πολυχρόνου τύμπανα & κρουστά, Διονύσης Μακρής κοντραμπάσο.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!