ΕΚΜΕΚ - «Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς» Live στο Faust

(PHOTOS) Οι ΕΚΜΕΚ έλαμψαν εχθές στην σκηνή του κατάμεστου Faust σε ένα live που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη και την καρδιά όσων το παρακολούθησαν.
ΕΚΜΕΚ - «Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς» Live  στο Faust Φωτογραφίες: Τάσος Καϋμενάκης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/11/2017
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρουσίασαν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου «Ο Βασιλιάς της μοναξιάς», παλιά τους αγαπημένα κομμάτια και διασκευές που χρωματίστηκαν από το ιδιαίτερο μουσικό τους ιδίωμα.

Η ενέργεια των ΕΚΜΕΚ στις ζωντανές εμφανίσεις είναι ανεξάντλητη και διατηρεί το κοινό σε διαρκή εγρήγορση.  Σε πολύ λίγα live έχουμε δει τον κόσμο να ανταποκρίνεται τόσο ενεργά και με τόσο κέφι, να τραγουδά στα ρεφραίν και να κρατάει με χειροκροτήματα τον ρυθμό.

Ο Άλκης Κανίδης γενημένος perfomer έδινε τον τόνο με την υποβλητική του φωνή και την διαρκή του κίνηση και τον πλαισίωσαν οι εξαιρετικοί μουσικoί του συγκροτήματος: Γιώργος Αβραμίδης – μαγική τρομπέτα, Αλέκος Σπανίδης -τύμπανα, Σάκης Ραπτόπουλος - ακορντεόν και φωνή και Στέλιος Στεργιανός - μπάσο.
 
Οι ΕΚΜΕΚ είναι ένα σχήμα με ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα, ποιητικό λόγο που ρέει ανεμπόδιστα και πιστό κοινό που τους ακολουθεί.

Η καρδιά του « Βασιλιά της Μοναξιάς» χτύπησε δυνατά στο Faust κάτω από την φανταχτερή του πανοπλία και επιβεβαίωσε την δυναμική που πιστέψαμε ότι έχει από το πρώτο άκουσμα του album.

«O Bασιλιάς της Μοναξιάς» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!