«Εκείνος + Εκείνος» & Βασίλης Καζούλλης – Φινάλε στο Σταυρό του Νότου!

Οι «Εκείνος + Εκείνος» και ο Βασίλης Καζούλλης έδωσαν το φινάλε των εμφανίσεών τους με τίτλο «Κεντρική ιδέα… να ‘μαστε μαζί» στο «Σταυρός του Νότου Club».
«Εκείνος + Εκείνος» & Βασίλης Καζούλλης – Φινάλε στο Σταυρό του Νότου! Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από ένα διάλλειμα 11 χρόνων, οι «Εκείνος + Εκείνος», ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης, επανενώθηκαν και ξεκίνησαν δυναμικά ξανά την κοινή τους πορεία με πρώτη τους συνεργασία αυτή με τον Βασίλη Καζούλλη, τόσο με το νέο τους τραγούδι «Να ‘μαστε μαζί», όσο και με τις από κοινού εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου.

Η παράστασή τους, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εορταστικό, με πολύ ρυθμό, χορό και αγαπημένα τραγούδια - σταθμούς της πορείας των «Εκείνος + Εκείνος» και του Βασίλη Καζούλλη. Με τη νέα τους σύμπραξη «Να ‘μαστε μαζί» έδωσαν όλοι μαζί επί σκηνής το σήμα για την έναρξη και ακολούθησε ένα τετράωρο, μουσικό πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι «Παραισθήσεις», «Τα λόγια κομμάτια», το «Δε θυμάσαι», η «Φανή», το «Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό», το «Κάτι να γυαλίζει». Μεταξύ των γνωστών κι αγαπημένων ακούστηκαν, επίσης, δύο νέα τραγούδια του Βασίλη Καζούλλη, «Τα λίγα είναι πολλά» και, το γραμμένο για τον Μάνο Χατζιδάκι, «Τα ρόδα», αλλά και δημιουργίες των «Εκείνος + Εκείνος» που έφυγαν απ’ αυτούς, όπως το «Μετανιώνω» του Νότη Σφακιανάκη και το «Μια μέρα μετά» της Χάρις Αλεξίου.

«Εκείνος + Εκείνος» & Βασίλης Καζούλλης


Οι «Εκείνος + Εκείνος» και ο Βασίλης Καζούλλης μαζί με μία εξαιρετική ορχήστρα -αποτελούμενη από τον Γιάννη Γρυπαίο στο μπάσο, τον Δημήτρη Αιγινίτη στα τύμπανα και τα φωνητικά, τον Βαγγέλη Κρίθαρη στην ηλεκτρική κιθάρα και τη Νεφέλη Φασουλή στο βιολί και τα φωνητικά – έδωσαν μία παράσταση με αμείωτη ενέργεια, πάθος, χιούμορ και αυθορμητισμό, ενώ χάρισαν στους παρευρισκόμενους το ιδανικότερο, πιο απροσδόκητο, εκτός προγράμματος φινάλε με τον Βασίλη Καζούλλη στο μικρόφωνο να τραγουδά με το γιουκαλίλι του το «I can’t help falling in love with you» του Elvis Presley και όλη τη μπάντα δίπλα του αγκαλιασμένη.

Τέλος, η παράσταση τους «Κεντρική ιδέα… να ‘μαστε μαζί» δήλωσε ηχηρά την επιστροφή των «Εκείνος + Εκείνος» στη μουσική σκηνή και αν και ο κύκλος των εμφανίσεών τους στο Σταυρό του Νότου ολοκληρώθηκε, όπως οι ίδιοι δήλωσαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο ogdoo.gr, «πληροφορίες λένε ότι θα επαναληφθούν σε κάποιους μήνες από τώρα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!