Δημήτρης Μπάσης & Ελένη Πέτα στις Αναιρέσεις 2016

(VIDEO & PHOTOS) Η λαϊκή νότα της τελευταίας βραδιάς του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δημήτρης Μπάσης & Ελένη Πέτα εμφανίστηκαν στην 1η σκηνή του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016, το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, δίνοντας τη λαϊκή νότα στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, με σπουδαίες ερμηνείες οι οποίες δεν άργησαν να ξεσηκώσουν το κοινό που χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους.

Ο Δημήτρης Μπάσης, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος & αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, στο φετινό του πρόγραμμα κάνει «Μια στάση εδώ», μαζί με τη χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα. Μαζί ερμηνεύουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών, επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία τους, αλλά παρεμβάλουν κι ένα αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο έχουν και οι δύο συνεργαστεί.

Σ’ αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και το πρόγραμμα στο Φεστιβάλ, χωρίς να λείψουν και τα νέα τραγούδια των δυο ερμηνευτών, το «Τι τα θέλεις» από το Δημήτρη Μπάση, σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη & στίχους Νίκου Αναγνωστάκη και «Το δώρο» από την Ελένη Πέτα, σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη & στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Και τα δύο τραγούδια κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Έπαιξαν:


Μανώλης Ανδρουλιδάκης κιθάρα & ενορχηστρώσεις
Γιάννης Σινάνης μπουζούκι
Τάσος Αθανασιάς ακορντεόν
Γιάννης Τσουμπρής τύμπανα
Σταύρος Καβαλιεράτος μπάσο

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!