Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας - Όλη η συνέντευξη τύπου «Εκεί στο Νότο»

Δείτε το video με ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου των Νταλάρα, Μαχαιρίτσα και Κότσιρα για τις εμφανίσεις στην «Ακτή Πειραιώς».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Εδώ στο Νότο»


Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, θα εμφανίζονται στην «Ακτή Πειραιώς», παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με επιλογές από το προσωπικό τους ρεπερτόριο, καθώς και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών από το ελληνικό αλλά και το ξένο τραγούδι. Οι παραστάσεις «βαπτίσθηκαν» από την Άννα Νταλάρα με τίτλο «Εδώ στο Νότο», από το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Ισαάκ Σούση.

Στο σχήμα συμμετέχουν η Idra Kayne, μια ξεχωριστή τραγουδίστρια της soul - funk μουσικής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε μια απρόβλεπτη παρέμβαση και δώδεκα σημαντικοί μουσικοί. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Παπαχριστούδη, η σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη, η ηχητική επιμέλεια των Βαγγέλη Κουλούρη, Αντώνη Ζαχόπουλου, Γιώργου Καραγιαννίδη, Στρατή Καραδημητράκη και οι φωτισμοί του Γιάννη Μανιατάκου.
imst01
Με αυτή την αφορμή, το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην «Ακτή Πειραιώς» συνέντευξη τύπου, τις λεπτομέρειες της οποίας έχετε ήδη διαβάσει στο ρεπορτάζ της Κίκας Α. Ρόκα, ενώ μετά το τέλος των δηλώσεων ακούστηκε ένα καινούργιο τραγούδι, με τίτλο «Πες μου τι έφταιξε», που γράφτηκε από τον Σταύρο Λογαρίδη και την Λίνα Δημοπούλου αποκλειστικά για την έναρξη των παραστάσεων.

Τη συνέντευξη τύπου, που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video που ακολουθεί, συντόνισε η Κατερίνα Παπαδοπούλου από τη Minos - Emi.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!