Αποθεώθηκε ο Πάριος στο «Κατράκειο»

Και μαζί συγκίνησε και ξεσήκωσε το κοινό
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Και μαζί συγκίνησε, ξεσήκωσε το κοινό, ερμηνεύοντας αξέχαστα ερωτικά τραγούδια του και όχι μόνο. Όλα αυτά το Σάββατο στις 8 του Σεπτέμβρη!

Από την πρώτη του παρουσία στο ελληνικό τραγούδι το 1969 έως και σήμερα, αυτός ο ανεπανάληπτος ερμηνευτής αλλά και δημιουργός (μεγάλες στιγμές που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και άλλοι ξεχωριστοί ερμηνευτές φέρουν την υπογραφή του) καταφέρνει να κρατάει χρόνια τώρα, τον τίτλο του «τραγουδιστή της αγάπης» που τελικά ίσως και να περιορίζει τη μεγάλη προσφορά του.

«Όλα θα τα πούμε απόψε» είπε και χατίρι δεν χάλασε σε κανέναν!

Ακούραστος, με το χαμόγελο μόνιμο στο πρόσωπό του, με το δικό του μοναδικό χιούμορ, απαντούσε σε όλους, τραγουδούσε ό, τι και να του ζητούσαν!

Ερμήνευσε με πάθος πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του, παρέα με τον κόσμο που τον συνόδευε ενθουσιασμένος.

Όλοι τραγουδούσαν! Ακόμη και οι νεαρότεροι, που ήξεραν όλα του τα τραγούδια.

Και βέβαια έκλεισε τη βραδιά με τα νησιώτικα όπου αρκετές παρέες χόρεψαν με την ψυχή τους.

Ο Γιάννης Πάριος, αποθεώθηκε από τον κόσμο, δικαίως, αφού ήταν καταπληκτικός και γιατί το κοινό ξέρει να τιμάει τους ξεχωριστούς.

Ανάμεσά τους και ο γιός του Χάρης μαζί με τα εγγόνια του Πάριου, που γεμάτος χαρά και περηφάνια το ανέφερε… «Τα μικρά Βαρθακουράκια μου», είπε, και τραγούδησε εκτός από το «Πιο καλή η μοναξιά» κι άλλα τραγούδια που ο Χάρης έχει γράψει.

Ο Πάριος ευχαρίστησε τον κόσμο κατασυγκινημένος για την ανταπόκριση και την αγάπη που του έδειξε και του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, και έκλεισε την παράσταση με το «Σήμερα» του Σταμάτη Σπανουδάκη, στο οποίο και παρακάλεσε τον κόσμο να σηκωθεί, ενώ όλοι τον αποθέωναν με τα χειροκροτήματα και τις φωνές της καρδιάς τους!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!