Απόστολος Μόσιος & φίλοι στις 1002 Νύχτες

(VIDEO & PHOTOS) Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, μια βραδιά γεμάτη «φωνές σ’ αυτή την πόλη»!
Απόστολος Μόσιος & φίλοι στις 1002 Νύχτες Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όσοι παραβρέθηκαν στις 1002 Νύχτες το βράδυ της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, το πιθανότερο είναι πως έφυγαν ευχαριστημένοι και πλήρεις, έχοντας απολαύσει ένα πρόγραμμα γεμάτο όμορφα τραγούδια, από υπέροχες φωνές, με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις.

Ο Απόστολος Μόσιος, ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, παρέα με τη μπάντα του που απαρτίζουν οι Γιώργος Καζνέσης στα τύμπανα, Βασίλης Λεμονιάς στο τσέλο, λαούτο & τραγούδι, Δημήτρης Νάσσιος στην ηλ. κιθάρα & Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσο επέλεξαν κι έπαιξαν για μας κυρίως τραγούδια από το λεγόμενο έντεχνο ρεπερτόριο, διασκευασμένα υπέροχα. Φυσικά, ακούστηκαν και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Απόστολου, όπως το ηλεκτρισμένο «Σ’ αγαπώ, κάνε κάτι» από το δίσκο «Μια αρχή», τα δυναμικά digital singles που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group «Θα τρελαθώ» & «Να σε δω» και, βέβαια, το «Σε ποιον πλατύ ουρανό», που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» που επιμελήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας.

Στο δίσκο αυτό, εκτός από το Γιώργο Νταλάρα & τον Απόστολο Μόσιο, συμμετείχαν κι άλλοι νέοι, ερμηνευτές, μεταξύ των οποίων η Δήμητρα Σταθοπούλου & ο Θάνος Ματζίλης, που παραβρέθηκαν στο Live.

Ο Απόστολος Μόσιος τους προσκάλεσε στη σκηνή κι έτσι, ακούσαμε από τον ίδιο & τη Δήμητρα Σταθοπούλου το «Μαλώνω την καρδιά», ένα ντουέτο που η Δήμητρα ερμηνεύει στο δίσκο «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» με το Δημήτρη Μπάση, αλλά και το δικό της «Ανάσα μου».

Ακολούθησε ο Θάνος Ματζίλης, ο οποίος στο δίσκο συμμετέχει με το «Τελείωσε ο χρόνος», τραγουδώντας αγαπημένα του κομμάτια, όπως τη «Σκόνη» που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά και τα «Ανείπωτα» του Δημήτρη Ζερβουδάκη, μετά από «απαίτηση» του κοινού.

Το live ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις δύο, αφήνοντάς μας να… ανυπομονούμε για τα επόμενα!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!