Αποκλειστικές Φωτογραφίες από τη πρόβα generale της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Gazoo.

Μπορούν να «δεθούν» αρμονικά σε ένα πρόγραμμα τα Every breath you take με την Επίσημη Αγαπημένη, το With or without you με το Μακριά μου να φύγεις  και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

η Αττική Οδός με τον Δεν θέλω πια να ξαναρθείς;

Κι όμως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Gazoo καταφέρνει περίφημα να παντρεύει τραγούδια φαινομενικά ετερόκλητης πατίνας και κοπής σε έναν ηχητικό καμβά latin ατμόσφαιρας και σύγχρονης ποπ/ροκ αισθητικής που ταιριάζουν γάντι στην ιδιοσυγκρασία και τις φωνητικές αρετές της.

Στην πρόβα τζενεράλε κέρδισε τις εντυπώσεις στο κατάμεστο Gazoo αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. Ήταν εκεί οι γονείς της, Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, ο Νίκος Μουρατίδης, σύσσωμη η Minos EMI με προεξέχουσα τη Μαργαρίτα Μάτσα και άλλοι κοσμικοί και φυσικά πάμπολλοι πιστοί ακροατές της.

Άνετη, λαμπερή, ταλαντούχα , με ευρηματική παρουσία στην σκηνή, αξιοποιεί στο έπακρον τις τεχνικές δυνατότητες του μοντέρνου χώρου. Εμφανίζεται από διαφορετικά σημεία, παίζει με έναν αυτοσχέδιο βατήρα που μεταλλάσσεται, κάνει είσοδο κατεβαίνοντας από μια μπάρα αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη, τραγουδώντας «Μου αρέσουνε τα’ αγόρια» και συμπράττει δημιουργικά με τους πολύ καλούς Σοφία Κουρτίδου και Ευρπίδη Ζεμενίδη.

Απολαυστικός σε κάποια σημεία και ο Θανάσης Αλευράς στα standup comedy στιγμιότυπά του.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται: Από το « Tell her today » του Tom Baxter στην «Αχάριστη» του Βασίλη Τσιτσάνη κι από το «Πώς έφυγες» των Κραουνάκη – Τριπολίτη στα βαλκανικά του Bregovic δια λόγου Νικολακοπούλου.

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ επί σκηνής την Ελεωνόρα πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα, Δημήτρης Καραγιάννης - πνευστά.

Η σκηνοθεσία είναι της Ελένης Γκασούκα, τα σκηνικά του Γιώργου Γαβαλά και ο σχεδιασμός φώτων της Κατερίνας Μαραγκουδάκη.



Δείτε εδώ Αποκλειστικές Φωτογραφίες από τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που έδωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Κώστα Μπαλαχούτη  η οποία θα αναρτηθεί σε λίγες μέρες.



Gazoo
Πειραιώς 102-104
Ώρα έναρξης: 23:15
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3422888



Fotos by “The Doctor”


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!