Άντζελα Δημητρίου: Μια «λαίδη» υπό βροχή

(VIDEO & PHOTOS) Ο κόσμος αψήφησε τον καιρό, ο ουρανός, όμως, δεν έκανε το χατίρι στην Άντζελα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/08/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της Τρίτης 28 Αυγούστου, η Άντζελα Δημητρίου ετοίμαζε μια γιορτή για τα 40 χρόνια της στο τραγούδι.

Ο περισσότερος κόσμος αψήφησε τις προβλέψεις για βροχή και σχεδόν γέμισε το Βεάκειο Θέατρο για να γιορτάσει μαζί της. Αν και η έναρξη έγινε με καθυστέρηση μιας ώρας περίπου, καθώς η βροχή νωρίτερα δεν επέτρεψε στην πολυμελή ορχήστρα να κάνει πρόβα ήχου στην ώρα της, αρχικά όλα έδειχναν πως η βραδιά θα εξελισσόταν εντυπωσιακά, όπως ανάμεναν οι φίλοι της.

Η συναυλία ξεκίνησε με προβολή αρχειακού υλικού από τη 40χρονη πορεία της Λαίδης στο τραγούδι και λίγο μετά, η Άντζελα Δημητρίου έκανε την είσοδό της, προλαβαίνοντας όμως να πει πολύ λίγα απ’ αυτά που είχε προγραμματίσει, καθώς η βροχή δυνάμωνε. Πήραμε, βέβαια, μια πολύ μικρή γεύση από τη σκηνοθεσία του Γιώργου Λύρα, που είχε προβλέψει μέχρι και χορευτές, αλλά και το πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κυφωνίδης, εντάσσοντας στην ορχήστρα βιολιά και τσέλο.

H συναυλία διακόπηκε, αλλά, η Άντζελα Δημητρίου δε θα μπορούσε να αφήσει τους φίλους της παραπονεμένους και, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, σε κλειστό πλέον χώρο.

Η ανακοίνωση στη σελίδα της Άντζελας Δημητρίου:


Sold out με βροχή και τον κόσμο να μην φεύγει!

Ζητάμε συγνώμη ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας αλλά σας υποσχόμαστε μια επανάληψη αυτής της συναυλίας γιατί πραγματικά χάσατε πολύ όμορφα πράγματα που είχαμε ετοιμάσει για όλους εσάς που καθίσαμε μέσα στην βροχή με ομπρέλες και δεν φεύγατε!

Εννοείται πως αυτή τη φορά θα είναι σε κλειστό χώρο να μην έχουμε πάλι κάποιο άσχημο καιρικό φαινόμενο!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα και σύντομα θα σας έχουμε νέα ημερομηνία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!