Ανδρέου, Καρούνης, Λεγάκη & Παρασκευάκος: 2=4 στον Ιανό

(PHOTOS) Μπορεί μαθηματικά η πράξη 2=4 να μην αποδεικνύεται από κανέναν αντίστοιχο τύπο, αλλά καλλιτεχνικά, τουλάχιστον, ισχύει και με το παραπάνω.
Ανδρέου, Καρούνης, Λεγάκη & Παρασκευάκος: 2=4 στον Ιανό Φωτογραφία: Menelas
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Ανδρέου, μαζί με τους Ζαχαρία Καρούνη, Κορίνα Λεγάκη και Σπύρο Παρασκευάκο ένωσαν τις δυνάμεις τους το Σάββατο που μας πέρασε στον Ιανό, προσφέροντας στους παραβρισκόμενους ένα πρόγραμμα στο οποίο η καλή μουσική συνάντησε τις εξαιρετικές φωνές των δύο ερμηνευτών και το μεγάλο συνθετικό ταλέντο του Ανδρέου και του Παρασκευάκου.

Τα δεδομένα γι’ αυτή τη συνάντηση ήταν και είναι εμφανή. Ο Γιώργος Ανδρέου ενορχήστρωσε και επιμελήθηκε τα δυο ολοκαίνουρια cd του Ζαχαρία Καρούνη και της Κορίνας Λεγάκη, τα οποία κυκλοφόρησαν από τη Μικρή Άρκτο και λέγονται «Απ’ το μηδέν» και «Mosaic» αντίστοιχα. Επίσης, οι δυο τραγουδιστές ανήκουν στην ίδια γενιά και οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα, ενώ ο Σπύρος Παρασκευάκος είναι ο βασικός δημιουργός του δίσκου του Καρούνη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια από τα δύο προαναφερθέντα cd, αλλά και άλλα αγαπημένα του Ανδρέου και άλλων συνθετών. «Απ’ το μηδέν», «Ο άνθρωπος μπορεί» με τη συμμετοχή της Πολυξένης Καράκογλου που βρέθηκε εκεί και «Γλυκός Γενάρης» ήταν τρία κομμάτια από τον δίσκο του Ζαχαρία. «Ένα παιδικό φουστάνι», «Despedida» και «Μη μου μιλάς» ήταν κάποια από αυτά που ακούστηκαν από το «Mosaic» της Λεγάκη. Επίσης, «Το πρόβλημά μου είσαι εσύ» και «Η μαρκίζα» ήταν δυο ακόμα τραγούδια που ερμηνεύτηκαν εξαιρετικά. Πολύ όμορφη στιγμή ήταν οι ερμηνείες σε μελωδίες από τη Μικρή Πατρίδα και από τους δυο τραγουδιστές.

Η παράσταση «2=4» θα παρουσιαστεί ξανά στον Ιανό το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και σίγουρα αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς, μόνο και μόνο για να ξεκουραστεί ακούγοντας όμορφα τραγούδια από εξίσου όμορφες καλλιτεχνικές παρουσίες.

Οι φωτογραφίες είναι του Menelas.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!