Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος με διάθεση και μεράκι για το διαφορετικό

(PHOTOS) Το κατάμεστο Half Note υποδέχτηκε τους δυο καλλιτέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στον αγαπημένο χώρο του Half Note βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ η Αναστασία Έδεν μαζί με τον Άρη Βλάχο και την ορχήστρα τους, προκειμένου να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε συνδυασμό με τα τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά «Κάψτε το σπίτι» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, η οποία αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας τους με τον αξέχαστο Μάνο Ελευθερίου.

Το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε ήταν της Adele, ενώ στη συνέχεια το «Sorry seems to be the hardest word» έγινε ένα με το «Into my arms», για να ακολουθήσει η «Κουπαστή», το «Μην το ρωτάς τον ουρανό» και το «Put it on the rich». Λίγο αργότερα ακούστηκαν τα τραγούδια «Έλα σε μένα», «Φαίδρα» και «Άνθρωποι μονάχοι».

Εννοείται ότι, όλα αυτά τα κομμάτια -όπως και τα υπόλοιπα που ακολούθησαν- δεν ακούστηκαν στην αρχική τους μορφή, αλλά ενορχηστρωτικά και μελωδικά «πειραγμένα», κάτι που για όσους είναι υπέρ των πρωτοποριακών και ολοκληρωτικών διασκευών, σίγουρα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, με πολλά στοιχεία έκπληξης και ανατροπής.

Δεν παρέλειψαν, φυσικά, να αναφερθούν στον αείμνηστο Μάνο Ελευθερίου, στον οποίο αφιέρωσαν το τραγούδι «Πολυκατοικίες», καταχειροκροτούμενοι από το κοινό που είχε γεμίσει τον χώρο. Μάλιστα, ακούστηκαν αφηγήσεις με τη φωνή του ποιητή σε κείμενα που δεν είχαν διαβαστεί ξανά, αποδεικνύοντας ότι ο Μάνος Ελευθερίου δεν έχει φύγει από κοντά μας -και ούτε πρόκειται να φύγει-.

Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος είναι δυο καλλιτέχνες που έχουν μεράκι και διάθεση για να τολμούν το διαφορετικό. Αυτό έκαναν και στο Half Note. Η τελευταία τους δουλειά «Κάψτε το σπίτι» έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται και είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα ακουστεί ακόμα πιο πολύ. Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνουν!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!