Αλεξίου – Ρασούλης «Η Τρίπλα» (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ – ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η παρουσίαση του νέου δίσκου της Χάρις Αλεξίου με στίχους του Μανώλη Ρασούλη και σε μουσική των…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Βάσω Αλλαγιάννη, Πέτρου Βαγιόπουλου, Χρήστου Νικολόπουλου, Ορφέα Περίδη, Leon Y. Poliker και της Χάρις Αλεξίου (διασκευή σε μουσική του Μάνου Λοίζου) στο studio Sierra.
Παρόντες στο πάνελ της παρουσίασης, εκτός από τους δημιουργούς που «έντυσαν» με τις μελωδίες τους, στίχους του Ρασούλη και η κόρη του, Ναταλία, ο Ηλίας Μπενέτος, η Μαργαρίτα Μάτσα και ο Χρυσόστομος Μουράτογλου. Αναφερόμενοι με τρυφερότητα και συγκίνηση προς το πρόσωπο του Ρασούλη, δηλώνοντας πως είναι «παρών» στη μεγάλη αυτή στιγμή, 33 χρόνια μετά, από την πρώτη συνάντηση τους στα «Τραγούδια της Χαρούλας» το 1979. Ιδιαίτερα ξεχωριστός ο λόγος του «Ρασουλιστή», όπως τον χαρακτήρισε η Χάρις Αλεξίου, Πέτρου Βαγιόπουλου ο οποίος κινούμενος έξω από τα στερεότυπα, στάθηκε στην εκρηκτική προσωπικότητα του Ρασούλη, στα «προβλήματα» που συχνά είχε με άλλους καλλιτέχνες και την «αντιπάθεια» προς τις εταιρείες δίσκων και τους εταιριάρχες. Συγκινητικός και ο λόγος του ισραηλινού συνθέτη Leon Y. Poliker, (Λεωνίδα Πολικάρη) ο οποίος συνάντησε το Ρασούλη το Νοέμβρη του 2005 και γράψανε παρέα τραγούδια στο καταφύγιο την ώρα που πέφταν οι βόμβες. Όμως, όπως αναφέρεται και στο τραγούδι τους "Οι Στιγμές", όπου ακούγεται η φωνή του ίδιου του Ρασούλη... "Show must go on".



Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου

Διεύθυνση και επιμέλεια: Ηλίας Μπενέτος
Μουσική παραγωγή: Χρυσόστομος Μουράτογλου

Φωτογραφίες: Πάνος Παπαιωάννου

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!