Το πάρτι για τα τριακοστά γενέθλια της Adele προκαλεί αντιδράσεις

Το θέμα που επέλεξε η Adele για το πάρτι των 30ων γενεθλίων της ήταν ο Τιτανικός και το Twitter πήρε φωτιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/05/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Adele έκλεισε τα 30 της χρόνια στις 5 Μαΐου, αλλά το θέμα που επέλεξε για το γενέθλιο πάρτι της και δεν ήταν άλλο από τον Τιτανικό, προκάλεσε αρνητική κριτική.

Το κοινό το έκρινε κακόγουστο, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που η ίδια η τραγουδίστρια ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου οι καλεσμένοι της εμφανίζονται να χορεύουν φορώντας σωσίβια, τα οποία μάλιστα, όπως αποκάλυψε αργότερα στενός της φίλος κωμικός, ο Alan Carr, κράτησαν μετά το πάρτι ως σουβενίρ.

Κι ενώ πολλοί θαυμαστές της έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους, άλλοι έσπευσαν να διαφωνήσουν με το θέμα του πάρτι, δεδομένης της φύσεως του δυστυχήματος του 1912.

«Το βρίσκω πολύ κακόγουστο, μπορώ να καταλάβω το θέμα, αλλά μέχρι το σημείο ενός εντυπωσιακού καραβιού. Το να φοράνε σωσίβια, όμως, δείχνει ασέβεια και ειλικρινά είναι αηδιαστικό» σχολίασε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Πέθαναν τόσο πολλοί άνθρωποι σ’ αυτό το τρομακτικό δυστύχημα και το να χορεύει κανείς με σωσίβια που θα μπορούσαν να είχαν σώσει τόσο κόσμο, είναι εξίσου τρομακτικό».

Η ανάρτηση της Adele αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι σίγουρη τι θα κάνω τα επόμενα 30 χρόνια, καθώς ευλογήθηκα με το παραπάνω στη ζωή μου ως τώρα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου τα τελευταία 11 χρόνια».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!