«Τι μέρα είναι αυτή που ζω!» - Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου

Λεπτομέρειες και παραλειπόμενα από την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου και τρελαίνει τους μουσικόφιλους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/02/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σ’ ευχαριστώ υπεράνθρωπε που παίζεις μεγάλο μπάσο.

Αγαπώ τον άνθρωπο της ειρήνης και της αγάπης». Το tweet του Ringo Starr άστραψε και βρόντηξε και κάνει το γύρο του κόσμου διαλαλώντας την είδηση - βόμβα ότι τα δύο εναπομείναντα «σκαθάρια» ο Paul McCartney και ο Ringo Starr πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο στούντιο γράφοντας καινούργια μουσική μαζί! Μάλιστα το tweet του Ringo συνοδευόταν από μια φωτογραφία στην οποία μαζί τους στο στούντιο ήταν ο Joe Walsh, ο κιθαρίστας των Eagles και κουνιάδος του Ringo, ο οποίος περιχαρής έγραψε «Τι μέρα είναι αυτή που ζω!».

Η δημιουργική αυτή συνάντηση των τριών στο στούντιο συνέβη λίγες μέρες μετά το δείπνο τους στην Σάντα Μόνικα μαζί με τον ηθοποιό Tom Hanks και τον Dave Grohl τον τραγουδιστή και συνθέτη των Nirvana και ιδρυτή παλιότερα των Foo Fighters!

Ο Ringo Starr διανύει μια νέα δημιουργική περίοδο καθώς το 2015 κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «Postacards From Paradise», ύστερα από τρία χρόνια αγρανάπαυσης και τώρα ξαναμπαίνει στο στούντιο με τον Paul McCartney σε μια συνεργασία που ίσως κλέψει την παράσταση μέσα στο 2017 αν το αποτέλεσμα είναι αντάξιο της ιστορίας τους, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσουν δίσκο από κοινού. Η τελευταία φορά που μπήκαν στο στούντιο μαζί ήταν το 2010 για την ηχογράφηση του άλμπουμ «Y Not» του Ringo, όπου ο Paul ως γκεστ τραγούδησε το «Walk With You» και έπαιξε μπάσο στο «Peace Dream». Ο Paul επίσης ένταξε τον Ringo στο Rock’n’Roll Hall Of Fame τo 2015 και φαίνεται ότι οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις καθώς έχουν απομείνει τα δύο τελευταία εν ζωή μέλη των Beatles, μετά το θάνατο και του George Harrison στις 29 Νοεμβρίου 2001.

O Paul McCartney έχει να κυκλοφορήσει καινούργια δουλειά από το ’13, το «New», όπου πειραματίστηκε με ηλεκτρονικούς μουσικούς δρόμους. Αυτή η συνεργασία μεταξύ του Paul και του Ringo σίγουρα θα αναζωογονήσει τόσο στους ίδιους, αλλά και τα εκατομμύρια των οπαδών τους στον πλανήτη που διψούν για νέο υλικό από Beatles, έστω και κατά το ήμισυ…
RINGO.jpgRINGO - PAUL.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!