Τι απέγιναν τα demos της Amy Winehouse;

Δε θα ακούσουμε ποτέ τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είναι συνήθης τακτική των δισκογραφικών εταιριών να κυκλοφορούν άλμπουμ με demos ενός σπουδαίου καλλιτέχνη μετά τον θάνατο του. H Universal στη Μεγάλη Βρετανία όμως, έχει διαφορετική φιλοσοφία.

Απόδειξη, ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, David Joseph, χαρακτήρισε «ανήθικη» αυτή την τακτική, ενώ αποκάλυψε ότι δε δίστασε να καταστρέψει τα demos της Amy Winehouse, που είχε στα χέρια του. «Ήταν ηθική απόφαση. Το να πάρεις κάποια φωνητικά, δεν είναι κάτι που θα γινόταν ποτέ στη δική μου θητεία. Τώρα δεν μπορεί να γίνει σε κανενός», δήλωσε ο Joseph.

Όπως όλα δείχνουν, το άλμπουμ της Amy «Lioness: Hidden Treasures» που κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά το θάνατό της, το 2011, θα είναι το τελευταίο της, σύμφωνα με το Billboard.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ντοκιμαντέρ για την Amy, σε σκηνοθεσία του Ασίφ Καπάντια, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, την Παρασκευή 3 Ιουλίου. Είναι μία κινηματογραφική συρραφή από αρχειακό υλικό, οικιακά βίντεο και ηχογραφήσεις από ζωντανές εμφανίσεις της, συμπεριλαμβανομένων των ανέκδοτων βίντεο, όπου μιλάει ζαλισμένη υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Πηγή: protothema

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!